Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

5 tipp, melyekkel sokkal könnyebb lesz a lakás keresés menete

facebook
Ikerházak elit környezetben, kiváló árakon
Liget Udvar, Páty
Vidéki hangulat, modern kialakítás kéz a kézben, új építésű otthonok Pest megyében
Liget Udvar, Páty
Falusi romantika kertvárosi környezetben, ez a Liget Udvar
Liget Udvar, Páty
Teret adunk elképzeléseinek
Vadvirág Lakókert, Herceghalom
Okosotthon előkészítés az árban, egy darab gépkocsibeálló ingyen
Vadvirág Lakókert, Herceghalom
Közvetlen vízparti apartmanok, csodás badacsonyi örökpanoráma
Fenyves Beach Residence, Balatonfenyves
Magas minőség, csodás belső terek az Ön igényei szerint
Vadvirág Lakókert, Herceghalom
Oxigén House - Lélegezz fel!
Új otthon, hosszú távú befektetés a minőségi apartmanok szakértőjétől
Prémium kategóriás ingatlanok Balatonfenyvesen
Fenyves Beach Residence, Balatonfenyves
Találja meg új lakását!
Válasszon projektet!
Épület
Emelet
Négyzetméter
Név Projekt Ütem Épület Szám Szoba Emelet Terület Terasz Erkély Kert Tájolás Kilátás Nettó ár Kiegészítő Elérhető

A tökéletes otthon kiválasztásának fő szempontjai

A lakás vásárlás nem egyszerű feladat. Sok olyan szempont van, amire elsőre nem is gondolnánk, hogy fontos lehet, azonban ha nem vesszük, figyelembe egy egész életen át megkeserítheti a mindennapjainkat. Éppen ezért, hogy ne essen ebbe a hibába összeszedtük a legfőbb szempontokat, amiket érdemes figyelembe venni, ha lakásvásárlás előtt állnak, így könnyedén találhatják meg a számukra tökéleteset.  

Szempontok, melyek alapján sokkal könnyebb lehet a lakásvásárlás!

A tökéletes lakás megtalálását nagyon sok minden befolyásolhatja. Ez egy olyan döntés, ami nem 1-2 hónapra, hanem évekre határozza majd meg a mindennapokat, éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan lakást találjon magának, amiben tökéletesen otthon érezheti magát az egész család negatív tényezők nélkül. Sok olyan tényező van, ami negatívan hathat a lakók komfort érzetére, pedig még a vásárlás előtt néhány dolog figyelembe vételével könnyedén kiszűrhetők. Fontos meghatározni a prioritásokat, és azokat a kompromisszumokat, amiket képesek vagyunk megkötni egy viszonylag tökéletes lakásért cserébe. 5 olyan szempontot mutatunk, melyekkel sokkal könnyebb lesz az új lakás megtalálásának folyamata!

 


1. Mérjük fel az igényeket


A legfontosabb lépés ebben az esetben a nulladik lépés, ami az igényfelmérést foglalja magában. Fontos, hogy az egész család leüljön, és együtt fogalmazzák meg mik a legfontosabb szempontok, amiket figyelembe kell majd venni az új lakás kiválasztásánál. Ilyenek lehetnek a gyerekeknek az iskola, főleg ha a jelenlegitől messzire, más városba szeretnének költözni, vagy ha a munkahely már nem lesz megközelíthető távolságban. Fontos meghatározni a megköthető kompromisszumokat is, és az anyagiakat is. Az anyagi keret meghatározása nélkül nem is érdemes belekezdeni, mert ebben az esetben sokan hoznak felelőtlen döntéseket, és esetleg úgy vásárolnak ingatlant, hogy vagy nem engedhetik meg maguknak, de az álomlakásért mindent, vagy nem marad a felújításra, berendezésre elegendő pénz, így évekig egy építési terület közepén lakhatnak. Nem kell azonnal dönteni, hiszen nem cipőt vásárolnak a közeli boltban, amit ha rossz vissza lehet vinni. Ez a döntés hosszú távon ki fog hatni a mindennapjaikra, éppen ezért ne sajnálják rá az időt, és ha egy évbe is telik mire minden szempontban meg tudnak egyezni, akkor is érdemes kivárni ezt az időt. 

 


2. Főváros vagy vidék?


A legnehezebb kérdés lakásvásárlás során a pontos hely meghatározása. A vidék, és a főváros is tartogat sok előnyt, azonban legalább ugyanannyi hátrányt is. A főváros állandó színes programkínálata, és a sok munkalehetőség nagyon csábító lehet, azonban egyes kerületeiben bizonyos tényezők pokollá tudják tenni a lakók életét. A főváros forgataga ugyanis sosem áll meg, így ha éjszaka egy kis nyugalomra vágyik, akkor nem feltétlen ajánljuk. A folyamatos rohanás sem mindenkinek szimpatikus, és ezek a hátrányok sokaknál elegendők ahhoz, hogy sose válasszanak nagyobb városokat lakóhelyüknek. A vidék jó választás lehet, ha nyugodt környezetben, családias hangulatban szeretne élni. A Balaton tökéletes választás azoknak, akik szeretik a vízi sportokat, és a természet közelségét, ráadásul itt programlehetőségekben sincs hiány. Ha egy kis városi forgatagra vágynak, könnyedén eljuthatnak a Balatont körülvevő nagyobb városok egyikébe, azonban ha elég volt a nyüzsgésből, és egy csöndesebb helyen pihennének meg, kiélvezheti a Balaton parti apartmanok, és lakások előnyeit. A helyi kisboltban az eladó névről megismeri, és a környék lakóival és könnyű baráti kapcsolatokat kialakítani. Egy kis nyári sütögetés, vagy téli korcsolyázás sem lehet akadály, és a bevásárlás sem nehezebb, mint a nagyvárosokban. Azok számára, akik már nem vágynak a folyamatos nyüzsgésre tökéletes választás egy lakás a mesés Balaton partjánál. 

 

 

3. Környék kiválasztása


Sok lakáskereső teszi helyesen, hogy ha megtetszik, nekik egy lakás sétálgatnak egy kicsit a környéken, beszélnek a szomszédokkal, ezzel elősegítve, hogy kicsit jobban megismerjék az ottani mindennapokat. Persze ezzel a módszerrel sem kapnak teljes rálátást az ottani életre, de már közelebb van a valósághoz. A hiredetésekben sokszor hajlamosak a jó dolgokat kiemelni, és a rosszakat egy kicsit háttérbe szorítani, azonban egy ilyen séta alkalmával, már sokkal pontosabb lehet a környékről kialakult kép. Így például nehéz nem észrevenni, ha két házzal arrébb egy forgalmas vasútvonal helyezkedik el, vagy ha a szomszéd kávézóban gyakran tartanak hajnalig tartó mulatságokat, melyek esetleg zavarhatják a lakók nyugalmát. A pozitív dolgok is előtérbe kerülnek ilyenkor, és lehetőség van megismerni az előnyöket is. A közeli boltokat, és a sportolási lehetőségeket, és egyéb programlehetőségeket is lehetőség van kicsit jobban megismerni, amik kifejezetten fontos szempontok egy lakás vásárlásánál. Ha aktívabban szeretné tölteni idejét, akkor mindenképpen olyan környéket érdemes választani, ahol minden feltétel adott a sport, és szórakozási lehetőségekhez, ha pedig a csendesebb, nyugodtabb pihenés híve, akkor semmi esetre sem szabad olyan környéket választani, ahol sok turista fordul meg. A fő szempont legyen az, hogy minden elérhető közelségben legyen, és akkor nem lehet nagyot tévedni. 

 


4. Újépítésű, vagy inkább régi?


Sokan látják jó befektetésnek a régi, felújításra szoruló házakat, pedig ezek az ingatlanok nagyon sok buktatót rejtenek magukban. Az újépítésű lakások árához képest első körben igen kedvezőnek tűnnek a régi lakások árai, azonban ilyenkor még nem számolták rá a felújítás költségeit. Egy 30 éves ingatlanban nagyon sok olyan javításra szoruló részlet szokott kiderülni vásárlás után, amit elsőre senki sem venne észre. Lakva ismerszik meg az ember, tartja a mondás, ez a lakások esetében sincsen másképp. Sokszor találkozni olyan esetekkel, amikor nagyon kedvező áron jutottak hozzá balatoni nyaralóhoz, melynél a felújításkor derül ki, hogy sem a csövezés, sem az alapozás, sem a tető nem biztonságos. Ilyenkor már nagyon nehéz eladni, viszont felújítani túl drága lenne. Az újépítésű lakások esetében azonban nincsenek ilyen rejtett hibák. Eleve az építési szabályozások sokat szigorodtak az elmúlt 30 évben, és az építési technológiák is nagyon sokat fejlődtek. A legtöbb most épülő ingatlan esetében pedig a vásárló dönthet szinte mindenben, így önnek az építés befejeztével egy kulcsra kész lakás kerül átadásra, melyet csak be kell bútoroznia. Ebben az esetben ráadásul nincsenek olyan plusz költségek, mint amiket egy felújításra váró ingatlan esetében tapasztalhatna. Ha lakás vásárláson gondolkozik, akkor az újépítésű lakás a legjobb választás. 

 

 

5. Hívjunk szakértőt


Régi lakásoknál elengedhetetlen egy szakértő bevonása a vásárlási folyamatba. Egy építész olyan hibákat képes felfedezni, amit egy laikus szabad szemmel sosem fog. Ha nem szeret lottózni, és csak úgy találomra vásárolni lakásokat, akkor ez egy kihagyhatatlan lépés. Sok keserűségtől, és aggodalomtól kímélheti meg magát, ha belefekteteti a vásárlásba a szakértő díját, hiszen a legtöbb rejtett szerkezeti hiba ezzel kivédhető. Az új lakások esetében nem valószínű, hogy ilyen hibák felütnék a fejüket, de ha biztosra akar menni, itt sem árthat a lakás átvételekor egy szakértő bevonása, azonban abban szinte biztos lehet, hogy szerkezeti, vagy kivitelezési hiba nem lesz. Ekkora befektetésnél azonban fő a biztonság, hiszen egy rossz döntés lakásvásárláskor hosszútávra szól. 
 

 


Aktuális projektek
Fenyves Beach Residence
Badacsonyi panorámás prémium kategóriás ingatlanok

A különleges Balaton-parti apartmankomplexum prémium kategóriás lakásaiból páratlan badacsonyi panoráma tárul a szemünk elé.

Fenyves Beach Residence
Vadvirág Lakókert
Lenyűgöző életterek, modern kialakítás, idilli környezet

Gyönyörű, kertvárosi részen, idilli környezetben várja új lakóit Herceghalmon a Vadvirág Lakókert
 

Vadvirág Lakókert
Liget Udvar
Falusi romantika kertvárosi környezetben

A hamisítatlan vidéki, falusi hangulat a modern kialakítással ötvözve valósulhatott meg Pátyon, a Liget utcában fekvő zöldövezeti, csendes, családias ikerházak megalkotásakor.

Liget Udvar
A Fenyves Beach Residence eladó lakásai
Emeleti örök félpanorámás lakás - I3
19 217 000 Ft
31 m2 1. emelet Félpanoráma

Igazi kis gyöngyszem ez a garzon a Fenyves Beach Residence apartmanházban. Az első emeleten található, 31 nm-es és egy nagyon helyes kis 7,88 nm nagyságú terasz tartozik hozzá. Az ingatlan örök félpanorámás kilátással rendelkezik, világos és normál belmagasságú. A minőségi alapanyagok az árba foglaltak. Nettó ára: 19.217.000.- forint.

Eladó full panorámás, nagy teraszos lakás - II6
36 350 000 Ft
47.45 m2 2. emelet Panoráma

Mindenki álma lehet ez a 47,45 nm nagyságú ingatlan, mely éke a 39,4 nm nagyságú óriási lehetőségeket magában rejtő terasz. A lakás full panorámás az északi partra, világos és normál belmagasságú. A belső kialakítás során a kivitelező csak minőségi alapanyagokkal dolgozik. Az apartman kialakítása: nappali, konyha, 1 szoba. Nettó ára: 36.350.000.- forint.

Eladó 1 szobás, félpanorámás lakás - II3
32 155 200 Ft
49.66 m2 2. emelet Félpanoráma

Családoknak, fiataloknak egyaránt alkalmas kis lakás, 49,66 nm alapterületen, 11,56 nm terasszal. Kilátása félpanorámás Badacsonyra, nappali, konyha és 1 szoba kialakítással bír. A minőségi alapanyagok csak emelik a fényét, a világos terek pedig igazán kedvelt nyaralóvá vagy akár lakóingatlanná teszik. Nettó ára: 32.155.200.- forint.
 

További lakások


A Vadvirág Lakókert eladó lakásai
78 nm, nappali + 3 szoba - Holdvirág ház L4
45 900 000 Ft
78 m2 Nappali+3 DNY

Csodás eladó új építésű lakás Herceghalmon, a Vadvirág Lakókertben. A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető,78 négyzetméteres alapterülette, 14 négyzetméteres tág terasszal, 8,5 négyzetméteres erkéllyel, valamint 148 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik. A délnyugati tájolású otthon minden négyzetmétere az Ön kényelmét szolgálja!

77 nm, nappali + 3 szoba - Holdvirág ház L3
44 500 000 Ft
77 m2 Nappali+3 DNY

Csodás eladó új építésű lakás Herceghalmon, a Vadvirág Lakókertben. A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető,77 négyzetméteres alapterülette, 14 négyzetméteres tág terasszal, 8,5 négyzetméteres erkéllyel, valamint 65 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik. A délnyugati tájolású otthon minden négyzetmétere az Ön kényelmét szolgálja!

77 nm, nappali + 3 szoba - Holdvirág ház L2
44 500 000 Ft
77 m2 Nappali+3 DNY

Csodás eladó új építésű lakás Herceghalmon, a Vadvirág Lakókertben. A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető,77 négyzetméteres alapterülette, 14 négyzetméteres tág terasszal, 8,5 négyzetméteres erkéllyel, valamint 66 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik. A délnyugati tájolású otthon minden négyzetmétere az Ön kényelmét szolgálja!

További lakások
A Ligeti Udvar eladó lakásai
75 nm, nappali + 3 szoba - Liget Udvar 5/A
42 900 000 Ft
75 m2 Földszinti 640 m2

Egy hely, ahol a hamisítatlan vidéki hangulat találkozik a prémium, modern kialakítással és az életre szóló befektetéssel. Ez a Liget Udvar! Az 5/A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető, 75 négyzetméteres alapterülettel, 22,5 négyzetméteres terasszal, valamint 620 négyzetméteres kerttel rendelkezik. 

84 nm, nappali + 3 szoba - Liget Udvar 5/B
45 900 000 Ft
84 m2 Földszinti 520 m2

Egy hely, ahol a hamisítatlan vidéki hangulat találkozik a prémium, modern kialakítással és az életre szóló befektetéssel. Ez a Liget Udvar! Az 5/B lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető, 84 négyzetméteres alapterülettel, 22,25 négyzetméteres terasszal, valamint 520 négyzetméteres kerttel rendelkezik. 

80,5 nm, nappali + 3 szoba - Liget Udvar 6/A
44 900 000 Ft
80.5 m2 Földszinti 440 m2

Egy hely, ahol a hamisítatlan vidéki hangulat találkozik a prémium, modern kialakítással és az életre szóló befektetéssel. Ez a Liget Udvar! A 6/A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető, 80,5 négyzetméteres alapterülettel, 22,25 négyzetméteres terasszal, valamint 440 négyzetméteres kerttel rendelkezik. 

További lakások
Előnyeink
Szép helyek
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás
Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség
Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak
Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Itt érdemes ma Magyarországon lakást vásárolni

A tökéletes otthon megtalálása nem egyszerű feladat. A legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy hol érdemes ma lakást venni, így a következőben ennek a témának járunk utána, hogy megkönnyítsük a lakáskeresők helyzetét! 

6 dolog, amire első otthonod megvásárlásakor nem is gondolnál

Az otthonvásárlás az egyik legnagyobb pénzügyi döntés az életedben, de egyben az egyik legnagyobb stresszforrás is lehet számos első vásárló számára. A jó hír az, hogy ezen 6 pont tudatában elkerülheted a felesleges idegeskedést.

Ilyen előnyökkel jár a vízparti élet

Aki tartózkodott már huzamosabb ideig vízparton tudhatja, hogy milyen megnyugtató látványt nyújt a víz és a környezete. Azonban nem csupán ez az egyetlen előny, amiért érdemes olyan otthont vásárolni, ami víz közelében található! Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
"

„Félve vágtunk bele a saját otthon megteremtésébe, mert mindenhonnan csak rémhíreket hallottunk a mai kivitelezőkről. Alapos utánajárás után egy olyan cégcsoportnak szavaztunk bizalmat családi házunk kapcsán, aki már számos és változatos projektet sikerre vitt. Nem csalódtunk. Számunkra nem volt stressz és vízválasztó az építkezés.”

Gábor, Budapest
"

„Befektetésnek kerestünk újépítésű ingatlant a Balaton partján, így találtunk rá a közvetlen vízparti Fenyes Beach Residence apartmanházra. A körültekintően kialakított lakások, a területrendezési terv, a profi szakembergárda meggyőzött minket. Nem bántuk meg. Ugyan még folyamatban van az átvétel, de érezzük, hogy egy életre szóló befektetés ezzel a csapattal együtt dolgozni.”

Tibor, Szeged
"

„Több lakóingatlant is vásároltam az elmúlt években, de egy olyan csapattal sem találkoztam, aki ténylegesen a vásárlói igényeket tartotta volna szem előtt. A pomázi lakóparkban található lakást befektetési célból vettem meg, és lenyűgözött a kivitelezésben résztvevők szakértelme és segítőkészsége. A lakás pont olyan lesz, ahogy elképzeltem. Ez a siker titka.”

Ernő, Gödöllő
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2019 Oxigén house