A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Prémium kategóriás eladó ingatlanok az ország legszebb részein: Oxigén House - Lélegezz fel!

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Rólunk

Egy otthon, nyaraló életre szóló befektetés. Legyen szó lakásról vagy üdülőről, számunkra a kivitelezés minőségében nincs különbség. A Harmatos Apartments Kft. a tervezés és kivitelezés során is ugyanolyan figyelemmel és szakértelemmel jár el, mintha saját felhasználásra építené ingatlanait. Az élhető közeg, a minőségi munkavégzés, a prémium alapanyagok jellemzik beruházásainkat. 

A garancia védjegye a Harmatos Apartments Kft. A cégcsoport, melyhez a Provence Apartments építtetője és a beruházója tartozik, már több évtizedes múltra tekint vissza és az évek során, köszönhetően a referenciaként is büszkén vállalt ingatlanoknak, egy igazán megbízható építőipari vállalkozássá nőtte ki magát. 

A Harmatos Apartments Kft. az ingatlanpiac meghatározó szereplője. Akik tőlünk, nálunk vásárolták meg lakásukat, nyaralójukat, irodaházukat, mind a biztonságot és a színvonalas munkavégzésre szavaztak. Nálunk nincs rejtett költség, nincsenek túlfűtött ígéretek. Álomotthonokat, hasznosítható irodákat, szolgáltatóházakat építünk saját és befektetési célokra.

Referenciáink között számos tekintélyes és elismert projekt is található. Ízelítőül néhány:

 • Budapest, Szent László téri szolgáltatóház
 • Budapest Várna utcai Irodaház
 • Budapest, Gubacsi út 19. irodaház és garzon apartmanok
 • Pomáz, Oxigén Lakópark 1. és 2. ütem
 • Kaposvár ECO Office Kapos Zrt.
 • Tatabánya, SÜV irodaház
 • Noszvaj, Oxigén Hotel
 • Ráckeve, Duna Relax & Event Hotel
 • Fenyves Residence 1. és 2. ütem.
 • Gesztenye Lakópark, Körmend
 • Szabadi Beach House, Siófok

 

A Harmatos Apartments Kft. kezei között megszületett lakások mind lenyűgöző életterek. A kivitelezés során mindvégig kézben tartjuk álmai lakásának munkálatait. Tapasztalt szakembereink, a legújabb technológiákat felhasználva, igyekeznek minden igénynek megfelelve alakítani a megvásárolt ingatlanokat, aminek köszönhetően olyan egyedi lakóterek valósulnak meg, melyek precíz munkavégzésről tanúskodnak. 
 Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house