A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Lakberendezési tippek

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Oxigén Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Oxigén Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Oxigén Apartments, Fonyód
Teret adunk elképzeléseinek
Vadvirág Lakókert, Herceghalom
Okosotthon előkészítés az árban, egy darab gépkocsibeálló ingyen
Vadvirág Lakókert, Herceghalom
Magas minőség, csodás belső terek az Ön igényei szerint
Vadvirág Lakókert, Herceghalom
Találja meg új lakását!
Válasszon projektet!
Épület
Emelet
Négyzetméter
Név Projekt Ütem Épület Szám Szoba Emelet Terület Terasz Erkély Kert Tájolás Kilátás Nettó ár Bruttó előfoglalási ár Kiegészítő Elérhető

A legjobb lakberendezési tippek minden helyiségbe

A lakberendezés egy komoly és körültekintő folyamat, melynek során számos részletre kell figyelmet fordítani. A következőkben mutatunk néhány lakberendezési tippet, melyeket érdemes alkalmazni a különleges, hangulatos otthon elérésének érdekében! 

Lakberendezési tippek

Valószínűleg mindenki egy szép, különleges otthonra vágyik, ahol jól érzi magát, ami egy menedékként szolgál egy hosszú munkanap után. Az otthonunk az a hely, ahol a munkahelyünkön kívül a legtöbb időt töltjük, így igazán fontos, hogy jól érezzük magunkat benne, illetve minden igényünket kielégítse.

 

A lakberendezés egy olyan tevékenység, ami folyamatosan végigkíséri az életünket, hiszen vásárolunk egy-két apróságot, és máris megváltoztathatjuk egy kicsit a helyiség stílusát. Ha egy kicsit tudatosabban szeretnénk kialakítani az otthonunk stílusát, akkor érdemes egy kicsit beleásni magunkat a különböző lakberendezési stílusokba, és a kiválasztott stílus alapján beszerezni a bútorokat és kiegészítőket. Nézzük, hogy melyek a legnépszerűbb lakberendezési stílusok! 

 

 

A legfelkapottabb lakberendezési stílusok

 

Vintage stílus

A vintage stílus rengeteg kreativitást tartogat számunkra, és számos izgalmas lehetőség rejlik benne. Ez a stílus lényegében annyit jelet, hogy régi stílusú bútorokat, lakberendezési tárgyakat modern elemekkel vegyítik. A klasszikus virágmotívumok, kopottas falfestékek egyaránt jellemzőek erre a különleges stílusra.

 

Ipari stílus

Az ipari stílus manapság egyre több otthonban megjelenik. A lényege, hogy egy ipari stílusú térben az eredeti elemeket tartják meg a lakók, mint az oszlopok vagy a mennyezet, de a vízcsatornák is érintetlenül maradnak. A stílusra jellemző a hatalmas, tágas tér, valamint a visszafogott dekorációs elemek. A jellemző anyagai a fém, a tégla, az alumínium, valamint a fa.

 

Skandináv stílus

A skandináv stílus egy otthonos, biztonságot sugárzó lakberendezési stílus, aminek igazán egyedi a hangulata. Ez a különleges stílus előnyben részesíti a fa használatát burkolatok, bútorok, és dísztárgyak esetén is. Tágas, nagy terek jellemzik, nagy ablakokkal.

 

Bohém stílus

Aki imádja az izgalmas mintákat és színeket, annak a bohém stílus lesz a legjobb választás az otthonába. A bohém stílusra jellemző a meleg, otthonos hangulat, egy igazán barátságos teret lehet létrehozni a segítségével, melyekben megjelennek régies bútorok, a színes textilek.

 

Minimalista stílus

A minimalista stílus az utóbbi időben egyre népszerűbb, hiszen akik nem rajonganak a harsány színekért, a feltűnő mintákért az otthonukban, azok számára a legjobb választás, ha a minimalista stílus jegyében rendezik be a lakást. Ezt a stílust világos, tágas terek jellemzik, illetve időtlen bútordarabok és lakberendezési tárgyak, illetve a kevesebb néha több elvére épül az egész lakás berendezése. Egy minimalista otthonban a növények a legjobb dekorációs elemek.

 

 

Lakberendezési tippek helyiségek szerint

 

Nappali lakberendezési tippek

A nappali a családi és baráti összejövetelek helyszíne, illetve ide vonulunk el egy hosszú munkanap után egy kicsit pihenni is, így tehát nem mindegy, hogy hogyan kerül kialakításra és berendezésre ez a helyiség. Fontos, hogy egy megnyugtató, harmonikus helyiséget hozzunk létre, hiszen zsúfolt nappali nehéz kényelmesen pihenni. A berendezés legyen letisztult, a bútorok legyenek kényelmesek. Ha a nappali kicsi, mindenképp világos színeket kell használni, hiszen ezzel optikailag tágasabbnak tűnik a tér. Érdemes több színt használni a nappaliban, arra azonban mindenképp figyelmet kell szentelni, hogy ezek tökéletesen passzoljanak egymáshoz. A pasztell színek remekül mutatnak a nappaliban, a túl feltűnő színekkel óvastosan kell bánni. 

 

A nappaliban érdemes nagy gondot fordítani a szőnyeg kiválasztására. Nem szabad olyan szőnyeget választani, ami nem passzol a helyiség bútoraihoz, ami eltér a szoba látványától, stílusától, hiszen így az egész szoba vizuális egyensúlya felborul. A csupasz falak nem igazán számítanak trendnek mostanában, szóval érdemes néhány látványos művészeti alkotást beszerezni, amivel könnyedén feldobható a helyiség. 

 

 

Hálószoba lakberendezési tippek

Talán a hálószoba az a helyiség, amit a legnehezebb szépen dekorálni és berendezni, ráadásul ez a helyiség a legtöbb esetben nem túl nagy. A hálószobában leginkább az ágy kiválasztása és a textilek vásárlása a legfontosabb. Ebben a helyiségben érdemes elkerülni a túlzsúfoltságot, hiszen így nem lehet kényelmesen, nyugodtan pihenni. Hagyjuk teret a bútoroknak a kényelem érdekében!

 

 

Konyha lakberendezési tippek

A konyha az otthonunk szíve, aminek a többi helyiséghez hasonlóan tükröznie kell a stílusunkat, az egyéniségünket, de persze illeszkednie kell a lakás többi részéhez is. Sokan rettegnek attól, hogy stílusosan kell berendezniük a konyhájukat, hiszen úgy gondolják, hogy ez egy költséges feladat, pedig valójában nem kell vagyonokat költeni a konyha stílusos berendezésére, csupán okosan kell megtervezni azt.

 

Első lépésként a konyha berendezésekor, felújításakor érdemes elgondolkozni azon, hogy hogyan lehetne kihozni a legtöbbet a meglévő állapotból, hiszen ez költségek szempontjából a legelőnyösebb. Érdemes minden kis részletet megtervezni előre, mielőtt nagy vásárlásokba kezdenénk. Egy részletes terv készítése nélkül nem szabad belevágni a konyha berendezésébe!

 

Ha egy kis modern, luxus stílust szeretnél a konyhádba csempészni, érdemes a fehér és az arany kombinációját alkalmaznod a helyiségbe. A konyhában néhány különleges világítóelem elhelyezésével még több stílust viselhetünk a térbe. Egy egyébként egyszerű, semleges színű konyhát sokkal izgalmasabbá és modernebbé tehetsz néhány érdekes mintájú csempével. Érdemes minden mást kicsit visszafogott stílusúra meghagyni, hogy a csempéké maradhasson a főszerep.

 

 

Fürdőszoba lakberendezési tippek

Amikor a lakberendezésről esik szó, gyakran megfeledkezünk a fürdőszobára, pedig ebben a helyiségben is sok időt töltünk, így egyértelmű, hogy a fürdőszoba is megérdemli a figyelmet. Természetesen van egy határ, amire érdemes figyelni, hiszen valószínűleg senki sem szeretne kacatokkal teli fürdőszobát. Ebben a helyiségben érdemes az olyan alapkellékeket, mint a fogkefetartó, szappantartó egymáshoz igazítani a tökéletes összhang érdekében. A fürdőszobaszőnyeg és a zuhanyfüggöny is megérdemli a figyelmet.

 

A felújítás, berendezés beszerzése előtt érdemes összeegyeztetni mindent, hiszen a színeknek, a kádstílusának, a mosdónak mind passzolnia kell egymáshoz. A dizájnnak és a funkciónak tökéletesen együtt kell működnie, tehát a tervezés során arra is kell figyelni, hogy a fürdőszoba nem csupán szép, de kényelmes és praktikus legyen számodra.

 


Aktuális projektek
Oxigén Apartments
Balatoni, panorámás ingatlanok akár 20 millió Ft alatt

A fővárostól csupán 1,5 órára, szemet gyönyörködtető panorámás, valódi, hamisítatlan, balatoni ősfás környezetben, a festői Fonyód központjában fekszik.

Oxigén Apartments
Vadvirág Lakókert
Lenyűgöző életterek, modern kialakítás, idilli környezet

Gyönyörű, kertvárosi részen, idilli környezetben várja új lakóit Herceghalmon a Vadvirág Lakókert
 

Vadvirág Lakókert
Projektjeink eladó lakásai
Vadvirág Lakókert Oxigén Apartments
78 nm, nappali + 3 szoba - Holdvirág ház L4
45 900 000 Ft
78 m2 Nappali+3 DNY

Csodás eladó új építésű lakás Herceghalmon, a Vadvirág Lakókertben. A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető,78 négyzetméteres alapterülette, 14 négyzetméteres tág terasszal, 8,5 négyzetméteres erkéllyel, valamint 148 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik. A délnyugati tájolású otthon minden négyzetmétere az Ön kényelmét szolgálja!

77 nm, nappali + 3 szoba - Holdvirág ház L3
44 500 000 Ft
77 m2 Nappali+3 DNY

Csodás eladó új építésű lakás Herceghalmon, a Vadvirág Lakókertben. A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető,77 négyzetméteres alapterülette, 14 négyzetméteres tág terasszal, 8,5 négyzetméteres erkéllyel, valamint 65 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik. A délnyugati tájolású otthon minden négyzetmétere az Ön kényelmét szolgálja!

77 nm, nappali + 3 szoba - Holdvirág ház L2
44 500 000 Ft
77 m2 Nappali+3 DNY

Csodás eladó új építésű lakás Herceghalmon, a Vadvirág Lakókertben. A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető,77 négyzetméteres alapterülette, 14 négyzetméteres tág terasszal, 8,5 négyzetméteres erkéllyel, valamint 66 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik. A délnyugati tájolású otthon minden négyzetmétere az Ön kényelmét szolgálja!

35,10 négyzetméteres első emeleti lakás
20 358 000 Ft

Ragyogó 35,1 nm nagyságú, első emeleti lakás az Oxigén Apartments komplexum nyugodt, csendes részén, ami egy 17,81 nm-es szobából és egy 9,91 nm-es étkezős konyhából áll. A helyiségek külön légtérben kaptak helyet, mindegyikhez saját ablak tartozik, amitől a kedves kis nyaraló vagy otthon folyamatosan szép fényben úszik. Az apartman bruttó ára 21.060.000.- forint.

29,46 négyzetméteres első emeleti lakás
17 086 800 Ft

Ez a bájos garzon 29,46 nm alapterületen várja szerető tulajdonosait az Oxigén Apartments komplexumban. Az ingatlan az első emeleten helyezkedik el, kilátással a páratlan Balatoni zöldellő tájra. A 15,83 nm-es szoba teljesen szeparált az étkezős konyhasaroktól, ami garzon kategóriában egyedülálló, főleg a Balaton partján található ingatlanoknál. Fiataloknak, idősebbeknek is minőségi pihenést nyújt az apartman. Bruttó ára jóval a balatoni árak alatt: 17.676.000.- forint.

46,04 négyzetméteres első emeleti lakás
26 703 200 Ft

Ellenállhatatlan ez a 46,04 nm-es kislakás a fonyódi Oxigén Apartments-ben. Az ingatlan az első emeleten található, örök panorámás, csendes. Nyaralóként használva exkluzív, mindennapos élettérként igazi kényelem. A kialakítását tekintve két szoba és egy konyhasarok is találhatóak benne. Az ingatlan 4 évszakos. Bruttó ára: 27.624.000.- forint.

Előnyeink
Szép helyek
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás
Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség
Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak
Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
5 tévhit azzal kapcsolatban, hogy milyen a Balatonnál élni

Mikor nyaranta ellátogatsz a magyar tengerhez, te is azon ábrándozol, milyen is lenne, ha az itt laknál? Aztán gyorsan lebeszéled magad róla, mert azt gondolod csak nyáron zajlik az élet? Azt hiszed a Balaton csak nyáron varázslatos? Tévedsz, a Balatonnál lenni az év minden napján csodálatos, egyetlen ott lakó sem bánta meg, hogy a tó partját választotta lakhelyének. Hidd el, te sem bánnád! Összegyűjtöttünk 5 tévhitet azzal kapcsolatban, hogy milyen is az élet a Balaton partján. Lehet, hogy te is ezek miatt nem költöztél eddig? Akkor itt az ideje!

Itt érdemes ma Magyarországon lakást vásárolni

A tökéletes otthon megtalálása nem egyszerű feladat. A legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy hol érdemes ma lakást venni, így a következőben ennek a témának járunk utána, hogy megkönnyítsük a lakáskeresők helyzetét! 

6 dolog, amire első otthonod megvásárlásakor nem is gondolnál

Az otthonvásárlás az egyik legnagyobb pénzügyi döntés az életedben, de egyben az egyik legnagyobb stresszforrás is lehet számos első vásárló számára. A jó hír az, hogy ezen 6 pont tudatában elkerülheted a felesleges idegeskedést.Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
"

„Félve vágtunk bele a saját otthon megteremtésébe, mert mindenhonnan csak rémhíreket hallottunk a mai kivitelezőkről. Alapos utánajárás után egy olyan cégcsoportnak szavaztunk bizalmat családi házunk kapcsán, aki már számos és változatos projektet sikerre vitt. Nem csalódtunk. Számunkra nem volt stressz és vízválasztó az építkezés.”

Gábor, Budapest
"

„Befektetésnek kerestünk újépítésű ingatlant a Balaton partján, így találtunk rá a közvetlen vízparti Fenyes Beach Residence apartmanházra. A körültekintően kialakított lakások, a területrendezési terv, a profi szakembergárda meggyőzött minket. Nem bántuk meg. Ugyan még folyamatban van az átvétel, de érezzük, hogy egy életre szóló befektetés ezzel a csapattal együtt dolgozni.”

Tibor, Szeged
"

„Több lakóingatlant is vásároltam az elmúlt években, de egy olyan csapattal sem találkoztam, aki ténylegesen a vásárlói igényeket tartotta volna szem előtt. A pomázi lakóparkban található lakást befektetési célból vettem meg, és lenyűgözött a kivitelezésben résztvevők szakértelme és segítőkészsége. A lakás pont olyan lesz, ahogy elképzeltem. Ez a siker titka.”

Ernő, Gödöllő
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2019 Oxigén house