Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Prémium kategóriás lakás Balatonfenyvesen

facebook
Ikerházak elit környezetben, kiváló árakon
Liget Udvar, Páty
Vidéki hangulat, modern kialakítás kéz a kézben, új építésű otthonok Pest megyében
Liget Udvar, Páty
Falusi romantika kertvárosi környezetben, ez a Liget Udvar
Liget Udvar, Páty
Teret adunk elképzeléseinek
Vadvirág Lakókert, Herceghalom
Okosotthon előkészítés az árban, egy darab gépkocsibeálló ingyen
Vadvirág Lakókert, Herceghalom
Közvetlen vízparti apartmanok, csodás badacsonyi örökpanoráma
Fenyves Beach Residence, Balatonfenyves
Magas minőség, csodás belső terek az Ön igényei szerint
Vadvirág Lakókert, Herceghalom
Oxigén House - Lélegezz fel!
Új otthon, hosszú távú befektetés a minőségi apartmanok szakértőjétől
Prémium kategóriás ingatlanok Balatonfenyvesen
Fenyves Beach Residence, Balatonfenyves
Találja meg új lakását!
Válasszon projektet!
Épület
Emelet
Négyzetméter
Név Projekt Ütem Épület Szám Szoba Emelet Terület Terasz Erkély Kert Tájolás Kilátás Nettó ár Kiegészítő Elérhető

Exkluzív lakás Balatonfenyvesen, a Balaton partján

Exkluzív lakás Balatonfenyvesen, a Balaton partján

A Balaton kétség kívül az egyik legcsodálatosabb része Magyarországnak, ahova a legtöbben örömmel utazunk. Számos lehetőséget tartogat azok számára a Balaton környéke, akik egy harmonikus környezetben élnének. A természet közelsége, a csendes, nyugodt környezet vonzóvá teszi a lakásvásárlók számára a Balaton környékét. Azonban nem mindegy, hogy melyik részét választjuk a Balatonnak, hiszen nem mindenhol élvezhető ki a csendes környezet.

 

Egy lakás Balatonfenyvesen tökéletes választás azok számára, akik nem szeretnének túlságosan elszakadni a fővárostól, mégis egy zavartalan környezetbe térnének haza. A Fenyves Beach Residence apartman komplexuma egy gyönyörű környezetben kínál eladó lakásokat Balatonfenyvesen, közvetlenül a Balaton partján. Az ingatlanok kialakításakor a praktikum és a kényelem volt a fő szempont. A legtöbb lakáshoz tágas terasz is tartozik. 

 

Ha Önnek is fontos, hogy igazi minőséget kapjon a pénzéért, akkor válasszon a Fenyves Beach Residence apartmanjai közül! Amennyiben prémium kategóriás lakásaink Balatonfenyvesen felkeltették az érdeklődését? Keresse fel munkatársainkat, akik további információkkal látják el Önt! 

 

 

Lakás Balatonfenyvesen, egy gyönyörű környezetben – élet a nyugalom szigetén

A nagyvárosok sok izgalmat rejtenek a legtöbb ember számára, hiszen a nyüzsgés, a sok lehetőség igazán vonzóvá teszi a várost, azonban a legtöbben nem erre vágynak, amikor egy hosszú munkanapot tudnak maguk mögött. A stresszes életmódnak, a sok munkának köszönhetően egyre kevesebb időnk jut a pihenésre, és a nagyváros nem is alkalmas arra, hogy magunk mögött hagyjuk a napi teendőket, és a munka végeztével kikapcsolódjunk. A minőségi pihenés elengedhetetlen feltétele egy harmonikus, csendes otthon.

 

Balatonfenyves ideális település lehet azok számára, akiket a munkájuk a fővároshoz köt, hiszen a település mellett halad el az M7-es autópálya. A település a Balaton déli partján fekszik, nevét a település a keleti felén található fenyvesről kapta. Balatonfenyvesre a nyugalom és a csend jellemző, amire sokan vágynak, mikor a tökéletes otthont keresik. A teleülésen kényelmes strandok, pihenőpartok várják a látogatókat, de ennek ellenére a turisták még nem kapták fel annyira Balatonfenyvest, így egy nyugodt környezetben élhetnek lakosai.

 

Fenyves Beach Residence – prémium kategóriás lakások Balatonfenyvesen

lakás Balatonfenyvesen Balatoni lakásaink kialakításakor a kényelem, a praktikum és az élhető terek megteremtése volt a célunk. A beruházást modern belső kialakítások jellemzik, melyeknek létrejöttéhez minőségi alapanyagokat használtunk. A különleges lakások Balatonfenyvesen tágas terasszal rendelkeznek, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre.

 

Az apartman komplexum tökéletes kényelmet, és igazi luxus érzést nyújt lakóinak, hiszen saját belső parkkal rendelkezik, illetve a legtöbb ingatlanhoz tágas terasz is tartozik, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk a környékre. Az apartman komplexumhoz 100 méter hosszan elterülő közvetlen vízparti kapcsolat is tartozik, ami strandoláson kívül egyéb hobbi tevékenységre is alkalmas. Az épületben emellett wellness részleg is található, ahol a lakástulajdonosok átadhatják magukat a gondtalan pihenésnek. 

 

 

Egy lakás Balatonfenyvesen, ahova jó elvonulni egy kicsit

A sok stressz, a napi negatív hatások az egészségünkre és a lelkünkre is rossz hatással vannak. Jól jöhet ilyen esetekben egy nyaraló, ahova el tudunk vonulni egy kicsit, ki tudunk kapcsolódni akár egyedül, akár a családdal együtt. Ez az otthon különleges hely lehet a szeretteik fogadására, új hagyományok megteremtésére. Gyermekeink is élvezhetik az új élményeket akár a barátaikkal együtt is. A nyaralóház örökségként szolgálhat, és továbbadható a jövő generációinak.

 

Egy nyaló befektetés szempontjából is remek választásnak bizonyul. Egy második otthon birtoklása lehetőséget ad arra, hogy amikor éppen nem tartózkodik benne, ki tudja adni. A lakáspiaci értékek folyamatosan ingadoznak, ezért a nyaralóvásárlás előtt érdemes meggyőződni arról, hogy az ingatlan értéke a jövőben nem csökken, illetve könnyedén bérbe adható lehet az évek során. Ha a település, ahol otthont vásárol népszerű, növelheti annak valószínűségét, hogy az ingatlan idővel felértékelődik.

 

Mindezek alapján kritikus fontosságú, hogy sok kutatást végezzünk az olyan lakhatási tényezőkkel kapcsolatban, mint az árak, az új otthonok építése, az autópályákhoz való hozzáférés, az éttermek és egyéb szolgáltatások, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy okos befektetést hajt végre. A Fenyves Beach Residence apartman komplexum lakásai nyaralóként is remekül funkcionálnak.Aktuális projektek
Fenyves Beach Residence
Badacsonyi panorámás prémium kategóriás ingatlanok

A különleges Balaton-parti apartmankomplexum prémium kategóriás lakásaiból páratlan badacsonyi panoráma tárul a szemünk elé.

Fenyves Beach Residence
Vadvirág Lakókert
Lenyűgöző életterek, modern kialakítás, idilli környezet

Gyönyörű, kertvárosi részen, idilli környezetben várja új lakóit Herceghalmon a Vadvirág Lakókert
 

Vadvirág Lakókert
Liget Udvar
Falusi romantika kertvárosi környezetben

A hamisítatlan vidéki, falusi hangulat a modern kialakítással ötvözve valósulhatott meg Pátyon, a Liget utcában fekvő zöldövezeti, csendes, családias ikerházak megalkotásakor.

Liget Udvar
A Fenyves Beach Residence eladó lakásai
Emeleti örök félpanorámás lakás - I3
19 217 000 Ft
31 m2 1. emelet Félpanoráma

Igazi kis gyöngyszem ez a garzon a Fenyves Beach Residence apartmanházban. Az első emeleten található, 31 nm-es és egy nagyon helyes kis 7,88 nm nagyságú terasz tartozik hozzá. Az ingatlan örök félpanorámás kilátással rendelkezik, világos és normál belmagasságú. A minőségi alapanyagok az árba foglaltak. Nettó ára: 19.217.000.- forint.

Eladó full panorámás, nagy teraszos lakás - II6
36 350 000 Ft
47.45 m2 2. emelet Panoráma

Mindenki álma lehet ez a 47,45 nm nagyságú ingatlan, mely éke a 39,4 nm nagyságú óriási lehetőségeket magában rejtő terasz. A lakás full panorámás az északi partra, világos és normál belmagasságú. A belső kialakítás során a kivitelező csak minőségi alapanyagokkal dolgozik. Az apartman kialakítása: nappali, konyha, 1 szoba. Nettó ára: 36.350.000.- forint.

Eladó 1 szobás, félpanorámás lakás - II3
32 155 200 Ft
49.66 m2 2. emelet Félpanoráma

Családoknak, fiataloknak egyaránt alkalmas kis lakás, 49,66 nm alapterületen, 11,56 nm terasszal. Kilátása félpanorámás Badacsonyra, nappali, konyha és 1 szoba kialakítással bír. A minőségi alapanyagok csak emelik a fényét, a világos terek pedig igazán kedvelt nyaralóvá vagy akár lakóingatlanná teszik. Nettó ára: 32.155.200.- forint.
 

További lakások


A Vadvirág Lakókert eladó lakásai
78 nm, nappali + 3 szoba - Holdvirág ház L4
45 900 000 Ft
78 m2 Nappali+3 DNY

Csodás eladó új építésű lakás Herceghalmon, a Vadvirág Lakókertben. A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető,78 négyzetméteres alapterülette, 14 négyzetméteres tág terasszal, 8,5 négyzetméteres erkéllyel, valamint 148 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik. A délnyugati tájolású otthon minden négyzetmétere az Ön kényelmét szolgálja!

77 nm, nappali + 3 szoba - Holdvirág ház L3
44 500 000 Ft
77 m2 Nappali+3 DNY

Csodás eladó új építésű lakás Herceghalmon, a Vadvirág Lakókertben. A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető,77 négyzetméteres alapterülette, 14 négyzetméteres tág terasszal, 8,5 négyzetméteres erkéllyel, valamint 65 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik. A délnyugati tájolású otthon minden négyzetmétere az Ön kényelmét szolgálja!

77 nm, nappali + 3 szoba - Holdvirág ház L2
44 500 000 Ft
77 m2 Nappali+3 DNY

Csodás eladó új építésű lakás Herceghalmon, a Vadvirág Lakókertben. A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető,77 négyzetméteres alapterülette, 14 négyzetméteres tág terasszal, 8,5 négyzetméteres erkéllyel, valamint 66 négyzetméteres saját kerttel rendelkezik. A délnyugati tájolású otthon minden négyzetmétere az Ön kényelmét szolgálja!

További lakások
A Ligeti Udvar eladó lakásai
75 nm, nappali + 3 szoba - Liget Udvar 5/A
42 900 000 Ft
75 m2 Földszinti 640 m2

Egy hely, ahol a hamisítatlan vidéki hangulat találkozik a prémium, modern kialakítással és az életre szóló befektetéssel. Ez a Liget Udvar! Az 5/A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető, 75 négyzetméteres alapterülettel, 22,5 négyzetméteres terasszal, valamint 620 négyzetméteres kerttel rendelkezik. 

84 nm, nappali + 3 szoba - Liget Udvar 5/B
45 900 000 Ft
84 m2 Földszinti 520 m2

Egy hely, ahol a hamisítatlan vidéki hangulat találkozik a prémium, modern kialakítással és az életre szóló befektetéssel. Ez a Liget Udvar! Az 5/B lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető, 84 négyzetméteres alapterülettel, 22,25 négyzetméteres terasszal, valamint 520 négyzetméteres kerttel rendelkezik. 

80,5 nm, nappali + 3 szoba - Liget Udvar 6/A
44 900 000 Ft
80.5 m2 Földszinti 440 m2

Egy hely, ahol a hamisítatlan vidéki hangulat találkozik a prémium, modern kialakítással és az életre szóló befektetéssel. Ez a Liget Udvar! A 6/A lakás nappali + 3 szobás elrendezésben elérhető, 80,5 négyzetméteres alapterülettel, 22,25 négyzetméteres terasszal, valamint 440 négyzetméteres kerttel rendelkezik. 

További lakások
Előnyeink
Szép helyek
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás
Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség
Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak
Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Itt érdemes ma Magyarországon lakást vásárolni

A tökéletes otthon megtalálása nem egyszerű feladat. A legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy hol érdemes ma lakást venni, így a következőben ennek a témának járunk utána, hogy megkönnyítsük a lakáskeresők helyzetét! 

6 dolog, amire első otthonod megvásárlásakor nem is gondolnál

Az otthonvásárlás az egyik legnagyobb pénzügyi döntés az életedben, de egyben az egyik legnagyobb stresszforrás is lehet számos első vásárló számára. A jó hír az, hogy ezen 6 pont tudatában elkerülheted a felesleges idegeskedést.

Ilyen előnyökkel jár a vízparti élet

Aki tartózkodott már huzamosabb ideig vízparton tudhatja, hogy milyen megnyugtató látványt nyújt a víz és a környezete. Azonban nem csupán ez az egyetlen előny, amiért érdemes olyan otthont vásárolni, ami víz közelében található! Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
"

„Félve vágtunk bele a saját otthon megteremtésébe, mert mindenhonnan csak rémhíreket hallottunk a mai kivitelezőkről. Alapos utánajárás után egy olyan cégcsoportnak szavaztunk bizalmat családi házunk kapcsán, aki már számos és változatos projektet sikerre vitt. Nem csalódtunk. Számunkra nem volt stressz és vízválasztó az építkezés.”

Gábor, Budapest
"

„Befektetésnek kerestünk újépítésű ingatlant a Balaton partján, így találtunk rá a közvetlen vízparti Fenyes Beach Residence apartmanházra. A körültekintően kialakított lakások, a területrendezési terv, a profi szakembergárda meggyőzött minket. Nem bántuk meg. Ugyan még folyamatban van az átvétel, de érezzük, hogy egy életre szóló befektetés ezzel a csapattal együtt dolgozni.”

Tibor, Szeged
"

„Több lakóingatlant is vásároltam az elmúlt években, de egy olyan csapattal sem találkoztam, aki ténylegesen a vásárlói igényeket tartotta volna szem előtt. A pomázi lakóparkban található lakást befektetési célból vettem meg, és lenyűgözött a kivitelezésben résztvevők szakértelme és segítőkészsége. A lakás pont olyan lesz, ahogy elképzeltem. Ez a siker titka.”

Ernő, Gödöllő
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2019 Oxigén house