A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Balatoni lakás falusi CSOK programmal a Provence Apartments-ben

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

CSOK a Balaton mellett, egy Fonyódi társasházban

Ha mindig is szeretett volna egy balatoni lakást, de úgy gondolta, nincs rá elég pénze, két jó hírrel is szolgálhatunk: akadnak kifejezetten jó áron elérhető, ingatlanok Fonyódon, illetve akár a falusi CSOK is igénybe vehető rájuk!

falusi CSOK programmal Fonyódon, a Provence Apartmentsben is lehet lakásokat vásárolni

A falusi CSOK immáron Fonyódon is elérhető

Habár a CSOK a bevezetése óta sokak érdeklődését felkeltette, nem minden térségben elérhető. A falusi CSOK hatálya alá tartozó települések olyanok közül kerültek ki, amelyeknek kevesebb, mint 5000 fő a lakossága, valamint az átlagnál rohamosabban csökken a lakossága.

Ezek közé tartozik számos balatoni település is a déli parton, ám Fonyód a kivételek közé tartozik: egyre pezsgőbb életű, közkedvelt város, és 2019 júliusa óta itt is érvényesíthető a falusi CSOK.

 

Az igényléshez viszont természetesen meg kell felelni bizonyos feltételeknek

Az alábbiakban nemcsak ezeket a feltételeket áruljuk el, de azt is, hogy miért érdemes Fonyódon felújított apartmanházban található nyaralóba fektetni a pénzt.

A CSOK mértéke a családban nevelt gyermekek számától függ. 3 gyerek után akár 10 millió forintot is igényelhet.

Sőt, bizonyos esetben akár vállalt gyermekre is megigényelhető, ehhez azonban további szigorú feltételeket is teljesíteni kell. Emellett fontos, hogy legalább 1 éves TB jogviszonnyal és tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezzen az igénylő.

A kapott összeget ingatlan vásárlására, korszerűsítésre és felújításra egyaránt lehet használni. Ugyanakkor, ha már ingatlanról van szó, egyszerűbb – és ezzel együtt kényelmesebb – megoldás olyat választani, amely esetében nincs szükség ilyen munkálatokra.

 

A Balaton, különösen annak déli partja számos előnnyel rendelkezik, különösen a családi élet számára

A legtöbben csak a nyári időszakban gondolnak a magyar tengerre. Tény, hogy ilyenkor pezsdül fel igazán az élet az itt található falvakban. Ez azonban nem jelenti, hogy a év többi szakaszában ne lenne érdemes itt tölteni az időt.

A tó adottságaiból adódóan minden időszakban változatos programok kínálkoznak a szabadidő eltöltésére. Gondoljunk csak a Balaton-átúszásra, vagy éppen a Balaton-átcsúszásra!

Emellett gyakoriak a vitorlás- és evezős versenyek, és természetesen nem feledkezhetünk meg a horgászatról sem. A téli nyugalom pedig külön felüdülés lehet a meleg hónapok hatalmas nyüzsgése után.

 

Fonyód egyre inkább felkapott üdülőváros

Arról viszont nem árt tudni, hogy egyre többen fedezik fel a Balaton varázslatos vidékét és vásárolnak Fonyódon ingatlant.

Így hát nem érdemes sokáig habozni a döntéssel, különben könnyen lecsúszhat a legjobb ajánlatokról, hiszen a fonyódi Provance Apartmants-ban kapható nyaralók száma korlátozott.

Itt a vissza nem térő lehetőség, vágjon bele! Nem csak egy remek helyre lelhet, amely tökéletes a családi élet legfontosabb pillanataihoz, de egy varázslatos vidéket is felfedezhet, amely minden nap ott várja majd a kapu túloldalán.


Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ha szeret vitorlázni a Balatonon, egy fonyódi nyaraló vár Önre

A vitorlázás lehet hobbi, szenvedély vagy életmód is – ám mindhárom esetben közös, hogy Fonyódon találni az egyik legjobb vitorláskikötőt a Balaton partvidékén, sőt egész Magyarországon.

A vízi sportok királynője egyértelműen a vitorlázás, ahol az ember megmutathatja, hogy tényleg a képességein, tudásán, ügyességén és kitartásán múlik a siker. Motorcsónakot bárki tud vezetni, aki képes egy fűnyírót beindítani, na de egy vitorlás hajót!

Három dolog, amit imádunk Fonyódon

Fonyódot imádjuk nyáron és télen is – a Balaton ékkövét igazán kiélvezni pedig egy saját nyaralóból lehet. Fonyód 900 éve nyújt otthont az embereknek és a közel ezer év több mint elegendő volt ahhoz, hogy szinte mindenki megtalálja azt, amit igazán szeretni tud a Balaton déli partján.

Három dolog, amit érdemes kipróbálni Fonyódon

Fonyód régóta híres arról, hogy mind a Balaton szerelmesei, mind a természet hívei, mind a szórakozni, kikapcsolódni vágyók számára tökéletes desztináció. Fonyód tökéletes nyaralóhely, amely romantikus hangulatával minden korosztályt elbájol.

Lássuk most, mi a három legjobb dolog ebben a csodás kis városban!

Élvezze a balatoni üdülést saját fonyódi nyaralóban!

A balatoni nyaraknál csak egy jobb van: ha a saját nyaralójában töltheti a vakációt, például Fonyódon!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house