Tökéletes választás egy eladó lakások Balatonon, ha elszökne egy kicsit a város forgatagából!

facebook
Oxigén House - Lélegezz fel!
Új otthon, hosszú távú befektetés a minőségi apartmanok szakértőjétől
Prémium kategóriás ingatlanok
Modern, megbízható kialakítás, kedvező árak
Találja meg új lakását!
Válasszon projektet!
Épület
Emelet
Négyzetméter
Név Projekt Ütem Szám Emelet Terület Terasz Kilátás Nettó ár Kiegészítő

Eladó lakások Balatonon - A magyar tenger szívben

Eladó lakások Balatonon - A magyar tenger szívben

A Balaton mesés tájai, és a tó körüli programlehetőségek minden városban élőt csodálattal töltenek el. A Balatonnál a nyugalom, és a folyamatos program lehetőségek sokasága miatti pörgés ötvöződik, ezért az eladó lakások Balatonon kitűnő választást jelenthetnek az aktív és a passzív pihenni vágyók számára is.

 

Eladó lakások Balatonon – Mondj búcsút a rohanásnak


A Balaton hangulata már önmagban minden itt nyaralóra nyugtatólag hat. Elsőre nehéz lehet a városi forgatagból átszokni, de itt valóban nincs rohanás, és a közlekedési dugók sem jellemzők a környékre. Ha fontos, hogy a szabadnapok stressz mentes pihenéssel teljenek, akkor tökéletes választást jelenthetnek az eladó lakások Balatonon lehetőségek, hiszen így egész évben élvezhetők a tó nyújtotta kikapcsolódási lehetőségek.
 

 

Eladó lakások Balatonon – Aktív kikapcsolódás a sport jegyében


Sokan vannak, akik még a nyaralás alkalmával is képtelenek a végtelennek tűnő láblógatásra, és inkább aktívan töltenék el a kikapcsolódásra szánt idő nagyrézét. A Balatonon ezen lehetőségek száma egyre nő, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódási formát. Balatonfenyvesről kiépített túraútvonalak kalauzolnak el a Nagyberek belsejébe, ahol mesés természeti kincseket fedezhetnek fel a természet szerelmesei. A vízi sportokról sem érdemes megfeledkezni, hiszen itt nem csak kipróbálni, de nap mint nap gyakorolni is lehet a legismertebb vízi sportokat. A SUP az idei év nagy sláger sport tevékenysége lett a Balatonnál, melyhez különösebb előképzettség sem kell, így a kicsik, és a nagyok is könnyedén, pár óra tanulás után élvezhetik. Mivel Balatonfenyves közvetlenül a Balaton partjánál található, így a hajós sportok, mint a vitorlázás, evezés, és sok más hajózáshoz nem köthető vízi sport is könnyedén pár perc sétával elérhetők, de a kikapcsolódásra vágyóknak a mindennapra beütemezett úszás is kiváló test átmozgatási lehetőség lehet. Az Eladó lakások Balatonon lehetőség azért kiváló, mert mindenki megtalálhatja a számára kedvező sportolási lehetőséget a tó partjánál.

 

Eladó lakások Balatonon – Modern utak nem csak autóknak

A Balaton környéke az elmúlt évek során nagy fejlesztéseken esett át, és a bicikliút sem maradhatott ki a sorból. Mivel évről évre egyre többen teszik meg a híres Balaton nagykört biciklivel, fontos, hogy a megfelelő infrastruktúra is meg legyen hozzá. A tavat körülölelő bicikliút most már szerencsére mindennel el van látva ahhoz, hogy az egész napos tekerés közben felmerülő igényeket, és problémákat hamar orvosolhassák a sportolók. A fejlesztéseknek köszönhetően számos bicikliszerviz, nyilvános mosdó, és tökéletesen sima felületű bicikli út került kiépítésre, mely annyira biztonságos, hogy még a legkisebbek is bátran használatba vehetik. Az Eladó lakások Balatonon lehetőségeknek hála egész évben élvezheti a család a bicikliút adta lehetőségeket, melynek használatával nem csak magát a mesés tavat, de a Balatont körülvevő csodás természeti kincseket is lehetőség van felfedezni. Balatonfenyvesről pár perc alatt elérhető a bicikliút, így a bicikli szállítására sem kell nagyobb energiát fordítani.
 

 

Eladó lakások Balatonon – Balatonfenyves különleges természeti kincsei

Balatonfenyves egy csodás piciny falu, a tó déli partjánál, ahol megtapasztalhatjuk a turistától mentes balatoni élményt. Szerencsére, még nem sokan fedezték fel ezt az egyedülálló hangulattal rendelkező 2100 állandó lakossal rendelkező falut, ezért tökéletes választás lehet sokak számára az eladó lakások Balatonon lehetőségek, ahol kiválóan ötvözhetők az aktív és a passzív pihenni vágyók igényei. A falut körülvevő természeti kincsek csodás hangulatot biztosítanak a passzív pihenéshez, de sportolási, és túrázási lehetőségekből sincsen hiány. Számos túraútvonal épült ki közvetlenül a falu mellett, melyekről könnyedén bejárható a felfedezésre váró különleges adottságokkal rendelkező Nagyberek területe, és a Fehérvízi-láp érintetlen részei, ahol közel 123 madárfajt, és számos ritkaságot tekinthetünk meg, a különleges fák, és a vízi természeti jelenségek mellett. Balatonfenyves egyik nagy látványossága a híres rövid nyomtávú kisvasút, mely minden gyerek nagy kedvence. Eladó lakások Balatonon, révén minden nap kiélvezhetitek a tavat körülvevő mesés természeti kincsek hangulatát, és az újabb csodás helyek felfedezésének élményét.
 

 

Eladó lakások Balatonon – Téli nyári programkülönlegességek

A köztudatban még mindig az él, hogy a nyári nyüzsgés után télre teljesen kiürül a Balaton és környéke, de az elmúlt évek téli szezonjai teljes mértékben rácáfoltak erre az állításra. A hidegebb időszakban is számos programkülönlegességgel készülnek a helyiek az idelátogatóknak, így már az év ezen része sem telhet unalmasan a tó körül. Valóban átlengi egy kis nyugalom ezeket az időszakokat, de nem is igazán baj, hogy nem kell mindennap megküzdeni a nyárra jellemzőbb turista áradattal. Ilyenkor mutatja meg igazi arcát a Balaton, és a befagyott tó jégpáncélján való korcsolyázás karácsonykor talán az egyik legfelejthetetlenebb programlehetőség egész évben. A nyár folyamán pedig valóban olyan programkínálat jellemző, mely mindenki számára nyújt valami érdekeset. A kulturális programokkal, és gasztronómiai fesztiválokkal tarkított tópart minden nyári élményt különlegessé varázsol. Ha nem szeretne kimaradni ezen programok sokaságából, akkor érdemes megfontolni az eladó lakások Balatonon lehetőségeket, mert így egész évben élvezheti a tó nyújtotta élményeket.
 

 Aktuális projektek
Fenyves Beach Residence
Badacsonyi panorámás prémium kategóriás ingatlanok

A különleges Balaton-parti apartmankomplexum prémium kategóriás lakásaiból páratlan badacsonyi panoráma tárul a szemünk elé.

Fenyves Beach Residence
Eladó lakások
Emeleti örök félpanorámás lakás - I3
19 217 000 Ft
31 m2 1. emelet Félpanoráma

Igazi kis gyöngyszem ez a garzon a Fenyves Residenc apartmanházban. Az első emeleten található, 31 nm-es és egy nagyon helyes kis 7,88 nm nagyságú terasz tartozik hozzá. Az ingatlan örök félpanorámás kilátással rendelkezik, világos és normál belmagasságú. A minőségi alapanyagok az árba foglaltak. Nettó ára: 19.217.000.- forint.

Eladó luxus lakás, óriási full panorámás terasszal - III4
74 900 000 Ft
68.8 m2 3. emelet Panoráma

Igazi luxus lakás a Fenyves Beach Residence beruházáson belül. A legfelső, harmadik emeleten található apartman az egyik legnagyobb alapterületű: 68,8 nm-es. A hozzá tartozó luxus terasz 183,57 nm, jól szeparálható. Az ingatlan elvehetetlen luxus full panorámás, világos fürdőszobával, nappali-konyháva, hálóval felszerelt. A belső burkolatok minőségiek, normál bemagasság jellemzi az lakást és több ponton is hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik. Nettó ára: 74.900.000.- forint.
 

Eladó full panorámás, nagy teraszos lakás - II6
36 350 000 Ft
47.45 m2 2. emelet Panoráma

Mindenki álma lehet ez a 47,45 nm nagyságú ingatlan, mely éke a 39,4 nm nagyságú óriási lehetőségeket magában rejtő terasz. A lakás full panorámás az északi partra, világos és normál belmagasságú. A belső kialakítás során a kivitelező csak minőségi alapanyagokkal dolgozik. Az apartman kialakítása: nappali, konyha, 1 szoba. Nettó ára: 36.350.000.- forint.

További lakások
Előnyeink
Szép helyek
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás
Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség
Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak
Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
5+1 ok amiért mindennap egy élmény a Balatonnál

Ha a Balaton szót halljuk, akkor a legtöbbeknek a nyáron eltöltött mesés 1 hetes nyaralás jut eszébe róla, pedig nem csak ebből áll ez a csodás tó. Egyre többen választják az egész éves „nyaralást” a Balaton partjánál, azaz költöznek végleg a tó mellé. A Balaton nem csak nyáron, élvezhető, hiszen a csodás természeti kincsek, és a hihetetlen előnyei nem tűnnek el a szezon végeztével. Megmutatjuk miért érdemes megfontolni a Balatonhoz költözés gondolatát, és a tervezgetést tettekre váltani.

A tökéletes otthon kiválasztásának fő szempontjai

A lakás vásárlás nem egyszerű feladat. Sok olyan szempont van, amire elsőre nem is gondolnánk, hogy fontos lehet, azonban ha nem vesszük, figyelembe egy egész életen át megkeserítheti a mindennapjainkat. Éppen ezért, hogy ne essen ebbe a hibába összeszedtük a legfőbb szempontokat, amiket érdemes figyelembe venni, ha lakásvásárlás előtt állnak, így könnyedén találhatják meg a számukra tökéleteset.  

Különleges látnivalók a Balaton déli partjánál

A Balaton nyáron különleges programlehetőségek széles választékával várja a nyaralni, és kikapcsolódni vágyókat. A tó egyik nagy különlegessége, hogy mindenki megtalálhatja partjánál a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát, így az aktív és passzív piheni vágyók számára is tökéletes választás. A sok színes program mellett számos állandó, egész évben nyitva tartó látnivaló is várja a felfedező kedvű turistákat. Ha olyan helyen szeretne lakni ahol a csönd, és nyugalom, egész évben tartó különleges programlehetőségekkel van vegyítve, akkor a Balaton lesz a legmegfelelőbb helyszín az ingatlan vásárlásra. Megmutatjuk milyen elképesztő programokkal vár a Balaton déli partja, melyekről nem érdemes lemaradni.Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
"

„Félve vágtunk bele a saját otthon megteremtésébe, mert mindenhonnan csak rémhíreket hallottunk a mai kivitelezőkről. Alapos utánajárás után egy olyan cégcsoportnak szavaztunk bizalmat családi házunk kapcsán, aki már számos és változatos projektet sikerre vitt. Nem csalódtunk. Számunkra nem volt stressz és vízválasztó az építkezés.”

Gábor, Budapest
"

„Befektetésnek kerestünk újépítésű ingatlant a Balaton partján, így találtunk rá a közvetlen vízparti Fenyes Beach Residence apartmanházra. A körültekintően kialakított lakások, a területrendezési terv, a profi szakembergárda meggyőzött minket. Nem bántuk meg. Ugyan még folyamatban van az átvétel, de érezzük, hogy egy életre szóló befektetés ezzel a csapattal együtt dolgozni.”

Tibor, Szeged
"

„Több lakóingatlant is vásároltam az elmúlt években, de egy olyan csapattal sem találkoztam, aki ténylegesen a vásárlói igényeket tartotta volna szem előtt. A pomázi lakóparkban található lakást befektetési célból vettem meg, és lenyűgözött a kivitelezésben résztvevők szakértelme és segítőkészsége. A lakás pont olyan lesz, ahogy elképzeltem. Ez a siker titka.”

Ernő, Gödöllő
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2018 Oxigén house