A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Most még elérhető áron juthat hozzá balatoni nyaralóhoz

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Most még elérhető áron juthat hozzá balatoni nyaralóhoz

Lassan enyhülnek a koronavírus járvány miatt hozott megszorítások, és úgy tűnik, hogy a Balaton térsége lesz a nagy nyertese ennek. Az ingatlanpiac már most kezd élénkülni, de amíg teljesen „felébred”, addig még biztosan hozzá lehet jutni jó áron egy balatoni nyaralóhoz. Ha már egy ideje figyeli az eladó balatoni lakások árait, akkor érdemes szétnéznie a Provence Apartments weboldalán. Következő cikkünkben kifejtjük, hogy miért érdemes most beruházni egy balatoni nyaralóra!

balatoni-nyaralo-ar

Így úszhatja meg balatoni nyaralók áremelkedését

A mostani korlátozások enyhítésének a hatása a balatoni térségnél is megmutatkozott: kezd életre kelni az ingatlanpiac, a növekvő keresletből adódóan pedig az árak is fel fognak szökni a régióban. Ugyanakkor még nincs késő: még kihasználhatja a következő heteket, amíg „magához tér” a piac, és elérhető áron juthat hozzá álmai nyaralójához. A Provence Apartments-nél például már 20 millió forint alatt is hozzájuthat egy csodaszép környezetben épült nyaralóhoz Fonyódon!

Amennyiben a Provence Apartments-szel szerződik, akkor árgaranciára is számíthat. A weboldalon feltüntetett árak fix értékesítési árak, azaz bármilyen mértékben is növekednek a régióban az ingatlanárak, Önnek akkor sem kell tartania rejtett áremelkedésektől, ha 2020. május 31-ig rendelkezik megkötött szerződéssel. 

2020-ban, sajnos nagy valószínűséggel kevesebb esély van arra, hogy bárki külföldi nyaralásokra költhesse a megtakarításait. Egy belföldi balatoni nyaraló esetében, azonban, sokkal inkább számíthat az értékállóságra: amellett, hogy az ingatlanárak rövid időn belül emelkedni látszanak, azaz az Ön Balatonnál vásárolt lakása is többet fog érni, az élénkülő belföldi turzimus miatt, lehetősége lesz arra is, hogy kedvező áron kiadja a népszerű helyen fekvő balatoni ingatlanát.


Ha hamar dönt, akkor már idén nyáron beköltözhet balatoni nyaralójába

Amennyiben a hónap végéig (2020. május 31.) szerződik a Provence Apartments-szel, akkor nem csak az említett árgaranciára számíthat, hanem arra is, hogy 2020. július végéig beköltözhet az új fonyódi nyaralójába!

A projekt mögött álló beruházó, megbízhatóságának köszönhetően kicsi az esély a csúszásra, de amennyiben külsős okok miatt, mégsem kerülne átadásra az új lakás 2020. július végéig, akkor a beruházó fél millió forintos értékig megtéríti Önnek az olyan funkcionális berendezési költségeket, mint a légkondicionáló, hűtőszerkény, konyhabútor stb. 

 

Ha úgy érzi, hogy eljött az ideje annak, hogy megvalósítsa álmát és szeretne végre egy nyaralót a déli parton, akkor kattintson a Provence Apartments eladó fonyódi lakásaihoz, mert nem érdemes lemaradnia erről a lehetőségről: használja ki, amíg lehet! Ne feledje: a határidő 2020. május 31.!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house