A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Vízparti ingatlan szemetgyönyörködtető balatoni panorámával - Oxigén House

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Vízparti ingatlan a Balaton déli partján, örök panorámával

Vízparti ingatlan BalatonfenyvesenHa valamit, akkor a Balaton kínálta lehetőségeket senkinek sem kell bemutatni. Milyen érzés az, ha nem visszatérő vendégként érkezünk a magyar tenger partjára évről évre, hanem saját otthonunk ablakából gyönyörködhetünk a mesés panorámában, a reggeli kávénkat szürcsölgetve hallgathatjuk a hullámok megnyugtató hangját, vagy privát partszakaszunkon hűsölhetünk a nyári kánikulában? Egyszerűen fantasztikus. Ez, és ennél még sokkal több az, amit egy vízparti ingatlan kínál. 

 

A Balatonfenyvesen épülő apartman komplexum, a Fenyves Beach Residence egyik vízparti ingatlanjának tulajdonosaként mindezt minden nap átélheti. A prémium kialakítású, megbízható megoldásokkal épült, 100 méter hosszú saját vízparttal rendelkező ingatlanok nem csupán új otthonaként, de örök befektetésként is szolgálnak. Ismerje meg az vízparti ingatlanok különlegességeit IDE kattintva, kérdés esetén forduljon kollégánkhoz az alábbi gombra kattintva!

 

Vízparti ingatlan vásárlása a Balatonnál

 

Vízparti ingatlan? 5+1 ok, amiért nincs ennél jobb választás

Vízparti ingatlan, avagy álomotthon a családnak

Nem csupán a vízparti ingatlanok kialakítása, a biztonságos, saját belső zöldellő park, vagy az apartmanokhoz tartozó 100 méter hosszú saját partszakasz biztosítja a tökéletes családi légkör meglétét. Balatonfenyves településének varázslatos hangulata, a környéken elérhető családbarát programok mind-mind megkoronázzák a balatoni élet minden napját. A vízparti ingatlanok nem csupán gyermekes családoknak, de nyugdíjasoknak is kiváló, csendes otthont, értékálló befektetést kínálnak.

 

Egy vízparti ingatlan kiváló befektetés

Folyamatosan nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az Oxigén House által kínált ingatlanok minden szeglete valóban a legkiválóbb anyagok felhasználásával készülhessen el. Nem csupán ez, vagy az örök panoráma járul hozzá vagyoni biztonságához, hiszen az ingatlanok jelenleg is az egyik legjövedelmezőbb befektetési lehetőséget kínálják a piacon. Természetesen kizárólag akkor, ha valóban értékálló ingatlant választunk. 

 

A természet közelsége

A természet közelsége inspirál, boldogít, felemel. Nem csupán akkor, ha hosszú sétákat ejtünk egy vízparti ingatlan tulajdonosaként a Balaton partján, vagy akkor, ha kipróbáljuk a magyar tenger összes sportolási és programlehetőségét, de akkor is, ha saját teraszunkon ácsorogva gyönyörködhetünk a vízparti ingatlant körülölelő belső parkban, ha minden évszakban átélhetjük a Balaton hangulatát. Akkor is, ha egészen a tél végéig látjuk az ablakunkból a hóembert, amit a gyerekekkel együtt építettünk az első havazásnál. Egy vízparti ingatlan egyik legnagyobb pozitívuma kétségtelenül természet közelsége.

 

Nyugalom, nyugalom, és még több nyugalom

Ugyan a nyári csúcsszezonban gyakran mozdulni sem lehet a Balaton strandjainál, és akár hosszú perceket is várakoznunk kell egy asztalért a kedvenc éttermünkben, ha Ön a Fenyves Beach Residence apartman komplexum egyik vízparti ingatlanjának tulajdonosa, ettől biztosan nem kell tartania. A privát belső park és a 100 méter hosszú saját partszakas minden évszakban biztosítja a nyugalmat, amire vágyik. Ha mégis belevetné magát a déli part nyüzsgésébe, a kiváló infrastruktúrának köszönhetően könnyedén megteheti.

 

A vízparti ingatlan a vizisportok szerelmeseinek

Vitorlázás, vízi bicikli, wakeboard, sup, úszás vagy csak pancsolás a gyerekekkel? Méghozzá közvetlenül a szomszédban. Amint ahhoz az időjárás is hozzájárul, azonnal csobbanhat a Balaton hűs vizében, a balatonfenyvesi Yacht Club-ban pedig akár jogosítvány nélkül is bérelhet vitorláshajót. 

 

Vízparti ingatlan Balatonfenyvesen, az Ön igényeire szabva

A Fenyves Beach Residence apartman komplexum részeként épülő minden vízparti ingatlan tervezésénél és kivitelezésénél elsődleges szempontunk volt, hogy valóban élhető környezetet biztosítsunk az ingatlantulajdonosok számára. A Megbízható kialakítás, a prémium minőségű anyagok, a portaszolgálat, a modern megvalósítás a kényelmet és a biztonságot, a saját belső park, a 100 méter hosszú saját partszakasz a teljes nyugalom biztosításában játszanak szerepet. Abban, hogy a tulajdonosok valódi, értékálló otthonná alakíthassák a vízparti ingatlanok mindegyikét.

 

Természetesen szem előtt tartjuk az Ön igényeit is! Lehetőséget biztosítunk gépkocsibeálló és tároló megvásárlására is, emellett fix kínálattal állunk rendelkezésére, hogy Ön a legmegfelelőbb burkolatokat és szanitereket választhassa ki. A Fenyves Beach Residence kiváló infrastuktúrával rendelkezik, az M7-es autópálya közvetlenül Balatonfenyves települése mellett halad el. Legyen Ön is egy csodás vízparti ingatlan tulajdonosa, válassza a megbízható, prémium megoldást!

 Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house