A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Vízparti apartman a Fenyves Beach Residence apartman komplexumában

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Prémium kategóriás vízparti apartman a Fenyves Beach Residence apartman komplexumában

Prémium kategóriás vízparti apartman a Fenyves Beach Residence apartman komplexumában

Egy vízparti apartman remek lehetőségeket nyújt azok számára, akik egy olyan otthont képzelnek el maguknak, ahol a természet közelsége egy harmonikus környezetet teremt. Ha Ön is tartózkodott már huzamosabb ideig vízpart közelében, akkor biztosan tudja, hogy milyen különleges atmoszférája van egy vízparti apartmannak. A vízpart egy megnyugtató, harmonikus környezetet teremt, így egy vízparti apartmanba egy igazi élmény hazatérni egy hosszú nap után. 

Befektetés és saját célú használatra is remek választás egy vízparti apartman, azonban fontos, hogy milyen környéken vásárolunk ingatlant. A legjobb helyszín a lakásvásárlásra a Balaton, hiszen ez az egyik legnépszerűbb és legszebb része hazánknak, így az évek során csak értékesebb lesz az ingatlan. 

Amennyiben Ön is a tökéletes vízparti apartmant keresi, érdemes megismernie az Fenyves Beach Residence apartman komplexumát, ahol prémium kategóriás apartmanok várják az érdeklődőket. Keresse fel munkatársainkat a lenti gombra kattintva, akik további információkkal szolgálnak a vízparti apartmanokról!

 

 

Egy vízparti apartman a legértékesebb befektetés

Egy vízparti apartman vásárlásnak több célja is lehet, hiszen nem csupán saját célú használata előnyős, érdemes a befektetési lehetőségeit is számításba venni. Manapság egy lakás hatalmas értéknek számít, és az egyik legjobb befektetési lehetőség. Azzal azonban érdemes tisztában lenni, hogy nem mindegy, hogy milyen lakást vásárolunk befektetés szempontjából, különösen akkor, ha szeretnénk, hogy egy értéktartó, életre szóló befektetési lehetőséghez jussunk a lakásvásárlás által.

Egy balatoni vízparti apartman vásárlása a lehető legjobb befektetés, hiszen bérbe adható, illetve a későbbiekben az ingatlan értéknövekedése is várható.

 

Élet a Balatonnál egy vízparti apartmanban 

A Balaton nem csupán hazánk, de Közép-Európa legnagyobb tava, ahova évente külföldi és hazai turisták ezrei látogatnak el. A csend, a nyugalom, a természet közelsége tökéletesen érvényesül a Balaton környékén, így remek lehetőségeket nyújt azok számára, akik egy különleges, zöldövezeti környezetben képzelik el a jövőjüket.

A Balaton közelében élni igazán fantasztikus, hiszen nem csupán a szép környezet miatt éli meg itt letelepedni, hanem a remek programok, és a vízpart adta lehetőségek miatt is. Azonban nem mindegy, hogy a Balaton melyik részén vásárolunk ingatlant, hiszen a vízparti helyek nagyon vonzó úticélként szolgálnak a turisták számára, ezáltal számolnunk kell azzal, hogy egy népszerűbb balatoni település sok turistát vonz, ami egyet jelent a zajjal, illetve a tömeggel.

Érdemes tehát egy kisebb, nem annyira felkapott települést választani, amit a nyári szezonban sem lepnek el annyira a turisták. Balatonfenyves tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, hiszen egy kis település, ahol mindössze 2100 fő él, azonban színes programokból, különleges látnivalókból itt sincsen hiány. 

 

Prémium kategóriás vízparti apartman a Balatonnál, a Fenyves Beach Residence apartman komplexumában 

Keresve sem találhat szebb és különlegesebb környezetet a Balatonnál, ha vízparti apartmant keres. A Fenyves Beach Residence vízparti apartmanjai mindössze 160 kilométerre találhatók Budapesttől, Balatonfenyvesen, ami az M7-es autópálya segítségével könnyen megközelíthető, így azok számára is ideális otthont biztosítanak, akiket a munkájuk a fővároshoz köt. 

Balatonfenyves egy igazán biztonságos környék, ahol remek a közlekedés, és egy igazi élmény az élet. Kisgyermekes családoknak is ideális, hiszen a környéken remek óvodák, iskolák működnek. A Fenyves Beach Residence apartman komplexum közvetlen Balaton parti kapcsolattal rendelkezik, így a megvásárolt apartmanhoz a tulajdonosok privát partszakaszhoz jutnak, ahol tökéletesen élezhető a fürdőzés élménye. 

Vízparti apartmanjaink kialakításakor egy élhető környezetet igyekeztünk megteremteni, minőségi anyagok segítségével. Az építkezés során a legkiválóbb lehetőségeket teremtjük meg a leendő lakástulajdonosok számára, melyek kivitelezésekor a legkiválóbb szakembereket hívtuk segítségül.Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house