A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

uj-epitesu-hasznalt-balatoni-nyaralo

A használt balatoni nyaralók olcsóbbak az új építésűeknél

Ár szempontjából a használt balatoni nyaralók mindenképpen olcsóbbak, mint az új építésűek. Tény viszont, hogy a legtöbb esetben ennek az az „ára”, hogy a használt ingatlanok esetében felújítási költségekkel is kell számolnunk. De mi van akkor, ha olyan használt nyaralót találunk, ami már fel van újítva?

A Provence Apartments fonyódi nyaralói használt ingatlannak minősülnek, de a teljeskörű felújításnak köszönhetően ugyanúgy élvezhetjük azt az „újszerű” hatást, mint az új építésű apartmanoknál!

A koronavírus miatt kialakult helyzet következtében elképesztően megnőtt a kereslet a balatoni ingatlanokra, és emiatt nagy áremelkedésre lehet számítani. A korlátozásokon már enyhítenek, és így idővel az ingatlanpiac is normalizálódni fog. Ha már régóta vágyik saját nyaralóra, akkor most érdemes élni ezzel a lehetőséggel, mielőtt ismét felszöknek az árak a Balaton térségében.

Amennyiben 2020. május 31-ig szerződik a Provence Apartments-szel, akkor garantáltan a most még alacsonyabb, fix értékesítési áron juthat hozzá a felújított, használt balatoni nyaralójához!


Az átadás időpontjának kérdése új építésű és használt balatoni nyaralóknál

Az új építésű ingatlanok átadása jellemzően hosszabb folyamat, mint a felújított nyaralók esetében, mivel a teljes építkezés befejezéséig nincs lehetőség beköltözésre. A Provence Apartments balatoni nyaralóiba már idén július végén is beköltözhet, mivel eleve jó állapotú ingatlanokról van szó, és csupán a felújítási műveleteknek kell végbe menniük, hogy lezáruljon a projekt.

Ehhez csupán annyi szükséges, hogy még május végéig szerződjön a Provence Apartments-szel, és már idén nyáron élvezheti a balatoni idillt!

 

A használt balatoni ingatlanokra falusi CSOK támogatást is igénybe vehet

Nem sokan tudják ezt, de amennyiben használtnak minősül egy ingatlan, akkor igénybe vehető rá a falusi CSOK vissza nem térítendő támogatása. A Provence Apartments felújított balatoni lakásai is használt ingatlannak számítanak, így ha megfelel a támogatás minden feltételének, akkor sokat spórolhat a vételáron! A részletekért mindenképp nézze meg, hogy melyek a falusi CSOK pontos feltételei.

 

A kialakult helyzet miatt arra következtethezünk, hogy most éri meg igazán használt balatoni ingatlant vásárolni. A Provence Apartments fonyódi lakásai esetében sincs ez másképp. Azt is tartsa fejben, hogy ha május végéig szerződik a Provence Apartments-szel, akkor akár már július végén beköltözhet a teljesen felújított balatoni apartmanjába!

Nézzen szét a jelenleg még elérhető balatoni lakások között, mielőtt mindegyiket lefoglalják!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house