A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

falusi CSOK program Fonyódon, a Provence Apartments-ben

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Provence Apartments - falusi CSOK felhasználási lehetőségek

A fonyódi Provence Apartments lakásai akár falusi CSOK támogatással is megvásárolhatók. Az ide vonatkozó Kormányrendelet alapján, az ingatlanokra vásárlási és felújítási céllal is felvehető ez, a vissza nem térítendő állami támogatás.

ÁTADÁS I. ÜTEME: 2020. JÚLIUS VÉGE

Költözzön be akár már idén nyáron saját balatoni nyaralójába, a Provence Apartments-ben és élvezze az örök nyarat, a pihenést, a feltöltő boldog pillanatokat. 

 

Amit a falusi CSOK-ról tudni érdemes

 • A népszerű Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) akár már 1 meglévő vagy vállalt gyerek után is igényelhető.
 • A kedvezmény (Falusi CSOK) felhasználható bővítésére és/vagy korszerűsítésére, és akár ezzel egyidejűleg a használt ingatlan megvásárlására is.
 • A Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy vissza nem térítendő állami támogatás, ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell visszafizetnie az összeget, ha teljesíti a szerződésben foglaltakat.
 • A támogatás minimum 600.000.- és legfeljebb 10 millió Ft lehet.
 • Az igényléshez a rendeletben meghatározott TB-biztosított jogviszony szükséges.
 • Ha még terveznek gyereket, és szeretnék a támogatást igényelni (megelőlegező CSOK), a maximális életkor 40 év mindkét igénylőnél.
 • A támogatott településen kell állandó lakcímet létesíteni.
 • Egyedülállóak is igényelhetnek falusi CSOK-ot, a már meglevő gyerekek után, viszont a tervezett gyerekekre nem. Ez a szabályozás vonatkozik az elváltakra is.
 • A támogatás pontos összege függ:
  • a támogatás céljától (használt ingatlan vásárlás és/vagy annak felújítása)
  • a lakás vagy lakóház hasznos alapterületétől
  • a meglévő, illetve vállalt gyermekek számától.

A CSOK részleteiről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál. Bővebb információkat pedig a hivatalos Kormányrendeletben olvashat.

 

Provence Apartments falusi CSOK program Fonyódon

CSOK támogatási összegek a gyermekek száma és az ingantlan mérete szerint:

 • 1 gyermek esetén a használt lakás/lakóház hasznos alapterülete legalább 40 nm kell legyen – a támogatás összege 600.000.- forint, ami az alábbiak szerint oszlik meg: 300.000.- forint használt lakás vásárlására felhasználandó és 300.000. forint felújításra felhasználandó
 • 2 gyermek esetén a használt lakás/lakóház hasznos alapterülete legalább 50 nm kell legyen - a támogatás összege 2.600.000.- forint, ami az alábbiak szerint oszlik meg: 1.300.000.- forint használt lakás vásárlására felhasználandó és 1.300.000. forint felújításra felhasználandó
 • 3 gyermek esetén a használt lakás/lakóház hasznos alapterülete legalább 60 nm kell legyen - a támogatás összege 10.000.000.- forint, ami az alábbiak szerint oszlik meg: 5.000.000.- forint használt lakás vásárlására felhasználandó és 5.000.000. forint felújításra felhasználandó
 • 4 vagy több gyermek esetén a használt lakás/lakóház hasznos alapterülete legalább 70 nm kell legyen - a támogatás összege 10.000.000.- forint, ami az alábbiak szerint oszlik meg: 5.000.000.- forint használt lakás vásárlására felhasználandó és 5.000.000. forint felújításra felhasználandó

 

A falusi CSOK igénybevételének nem feltétele a vásárlásra és a felújításra felvehető teljes összeg felhasználása, de a lehetőséggel érdemes élni!

 

eladó apartman a Balatonnál, Fonyódon

Egyedülálló támogatási kedvezmény a Provence Apartments projektben!

Mivel a fonyódi Provence Apartments használt ingatlannak minősül, így a falusi CSOK igénybevételével lehetőség van arra, hogy a törvényben szabályozott keretek között a vételár egy részét és a felújítási költségek egy részét is az állami támogatásból finanszírozza a vásárló.

Miért vonzó még részt venni a falusi CSOK programban a Provence Apartments kapcsán?

 • Többgyermekes családok speciális, fix, évi 3%-os kamatozású támogatott lakáshitelt is igényelhetnek a Falusi CSOK mellé max. 25 évre (Falusi CSOK + Hitel), ami azt jelenti, hogy a megálmodott Provence Apartments ingatlant, akár már minimális önrésszel is megvásárolhatják!
 • A beruházó és kivitelező vállalják a megvásárolt lakás teljes körű felújítását, így Önnek semmi gondja nem lesz a beköltözésig!

 

A falusi CSOK igénybevétele összevonható akár a babaváró hitellel is, ami valójában, egy szabad felhasználású, kamatmentes személyi kölcsön.

Provence Apartments CSOK reprezentatív példa:

ELSŐ EMELET 103-as lakás

Az ingatlan előértékesítési vételára: 34.958.340 Ft

A falusi CSOK összege 3 gyerek esetében 10.000.000 Ft melyből 5.000.000 Ft használható fel ingatlan vásárlásra és 5.000.000 Ft használható fel felújításra/korszerűsítésre. A vétálár a támogatás összegével csökken: 24.958.340 Ft, aminek teljesítésére fix 3%-os CSOK hitel avagy babaváró és egyéb piaci hitelek állnak rendelkezésre.

 

A Provence Apartments apartmanjai esetében a CSOK felvételi lehetőség lakásonként eltér. Kérjük, hogy a Kapcsolat menüpontban megadott értékesítőknél érdeklődjenek a kiválaszott ingatlanok kapcsán.

 

A Provence Apartments szabad lakásait itt tudja megtekinteni.Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house