A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Különleges panorámás lakás Balaton partjánál a kihagyhatatlan élmények kedvelőinek!

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Panorámás lakás Balaton partjánál a tökéletes választás, ha a környezet is kiemelten fontos a döntésnéll!

Panorámás lakás Balaton partjánál a tökéletes választás, ha a környezet is kiemelten fontos a döntésnéll!

A Balaton parti lakások piaca fellendülésben van a lakás piacon, hiszen az elképesztő környezet, és kilátás a Balaton parti kényelem olyan előny, amit máshol nem igen kaphat meg az ember. Egy panorámás lakás Balaton partjánál tökéletes választás, ha olyan környezetben élne, és pihenne a mindennapokban mely nem csak nyugtatlóag hat az emberre, de közben minden fontosabb dolog könnyedén elérhető. 

 


Panorámás lakás Balaton – Vegyen búcsút a városi rohanástól


A mai felfokozott, rohanó világban egyre többen vágynak, és választanak olyan lakhelyet, vagy nyaralót maguknak, ahol egy kicsit ki tudnak kapcsolódni a stressze városi környezetből. A ma kiépített közlekedési rendszernek köszönhetően szerencsére már nem kell olyan közel lakni a munkahelyhez, mint eddig, hiszen az ország szinte bármely pontjáról maximum 2-3 óra alatt a fővárosba lehet jutni. A Balaton a folyamatos autópálya felújításoknak köszönhetően kiemelten jó helyen van az ország többi pontjához képest. Balatonfenyvesről az M7-es autópályán másfél óra alatt ellehet érni a fővárost autóval, ami kifejezetten kedvező azok számára, akik a mindennapok városi rohanását esténként nyugodt környezetben pihennék ki. Gyermeknevelés szempontjából sem utolsó, hogy Balatonfenyvesen kiváló iskolák, és óvodák érhetők el, így a gyerekek a természethez közel, stressz mentes vidékies hangulatú, a hagyományokat örző környezetben nőhetnek fel. Egy panorámás lakás Balaton partjánál kitűnő választás azoknak, akiknek fontosak a hagyományos értékek, és a pihetető, stressz mentes környezet. 

 


Panorámás lakás Balaton – Egészség mindenek felett


Szerencsére manapság már mindenki számára egyre jobban kezd prioritás lenni az egészséges életmód, és az egészség megőrzés. A szmoggal teli városi levegő, a folyamatos közlekedési dugók, nem tesznek jót hosszútávon az emberi szervezetnek. Ezt belátva egyre többen döntenek a vidéki lakhatás mellett, hiszen a Balaton mellett tiszta levegőn, a természettel folyamatos kapcsolatban élhetik egészséges környezetben a mindennapokat azok, akik egészségtudatosabban szeretnének élni. Ráadásul a legtöbb fővárosi cég a bejutási költségeket is állja, így nem lehet akadálya, hogy a fővárosi környezetet hátrahagyva valaki az egészségesebb, és mindig lenyűgöző látványt nyújtó balatoni légkört válassza a mindennapokra. Ha az Ön életében is prioritást élvez az egészséges környezet, akkor kitűnő választás lesz egy panorámás lakás Balaton partjánál, ahol minden adott a gyerekneveléshez, és az egészségmegőrzéshez. 

 


Panorámás lakás Balaton – Befektetésnek kiváló


Sokan vásárolnak lakást befektetési céllal, ami a mai lakáspiaci viszonyokat elnézve egy okos döntés. A lakások ára évről évre egyre jobban emelkedik, ráadásul egyre nagyobb ütemben, aminek egyelőre még nem igazán látni a végét szerencsére, hiszen egy panorámás lakás Balaton partjánál még mindig kitűnő befektetés. Balatonfenyves ráadásul befektetési szempontból is kiváló helyen található a Balaton partjánál, hiszen a legtöbb népszerű turista célpont pár perc alatt elérhető kocsival, ami befektetési szempontból kifejezetten előnyös. Egy jó lokációval rendelkező panorámás lakás Balaton partjánál nem lehet rossz befektetés, hiszen a 2008-as gazdasági világválság során, amikor a legtöbb ingatlan ára drasztikusan vissza esett, a Balaton parti ingatlanok ára akkor sem esett akkorát, mint a többi ingatlan ára az országban. Ez jelzi, hogy egy panorámás lakás Balaton közelében kifejezetten jó hosszú távú befektetésnek számít, hiszen nem valószínűsíthető nagyobb visszaesés a közeljövőben a lakás árát nézve. Ha az ingatlanbefektetés során a környezet is fontos szempont, akkor érdemes egy panorámás lakás Balaton partjánál megvásárlásán kicsit jobban elgondolkozni. 

 


Panorámás lakás Balaton – A legjobb hely nyaralni


A Balatonról legtöbbeknek a nyaralás, és az elképesztő nyári programok jutnak eszükbe, ami nem véletlen. A tó környéke folyamatosan fejlődik, ezért évről évre egyre többet tud nyújtani az idetérő turistáknak és nyaralóknak. A sportolási lehetőségek végtelenek a tó partjánál, és a népszerű turista látványosságok sem hagynak egy percet sem unatkozni. Egy panorámás lakás Balaton partjánál tökéletes választás lehet, hiszen nem csak az elképesztő tájban gyönyörködhet a tulajdonos mindennap, de a programlehetőségek sokasága is csak egy karnyújtásnyira kerül tőlük. A folyamatosan fejlődő part menti településeknek köszönhetően befektetésnek és lakhatási célra is tökéletes választás lehet egy panorámás lakás Balaton partjánál.

 Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house