A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Vegyek-e nyaralót a Balatonnál? Pro és kontra

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Vegyek-e nyaralót a Balatonnál? Pro és kontra

Nem kis munka belevágni egy balatoni nyaraló tervezésébe: sok szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy eldönthessük, hogy egyáltalán megéri-e nekünk saját nyaralót venni a Balaton déli vagy északi partján. Ugyanakkor nem véletlen vágnak bele ennyien: akármennyi időt és energiát emészt fel egy ilyen projekt, sokak szerint a végeredmény bőven kárpótol mindezért.

A Provence Apartments következő cikkében segítünk Önnek végiggondolni a leggyakrabban felmerülő pro és kontra szempontokot ahhoz, hogy könnyíthessünk a döntési folyamatán.

nyaralo-balatonnal

Balatoni nyaraló vásárlás – mi szól mellette?

Nyaraló a Balatonnál – egy új otthon

Viszonylag egyértelmű előny, hiszen egy balatoni nyaraló megvásárlásával egyben új otthont is vásárol. Mindig lesz hová elvonulnia akár egyedül, akár párjával, akár az egész családdal, és nem utolsó szempont a társasági programok szervezésében is. Ez a szabadság sokakat meggyőzött már arról, hogy bőven megéri számukra az a befektetés, hogy vegyenek egy nyaralót a Balatonnál.

 

Most még elérhető áron vásárolhat nyaralót a Balatonnál

Ingatlanvásárlásnál az időzítés is kulcsfontosságú tényező. A koronavírus miatt most sokkal többen maradnak belföldön, és a szokásosnál is magasabb érdeklődés nagyban emelni fog a jelenlegi ingatlanárakon. Érdemes tehát addig élnünk a balatoni nyaraló vásárlás lehetőségével, amíg még kedvező ajánlatokat tudunk találni.

Amennyiben 2020. május végéig szerződik a Provence Apartments-szel, akkor még garantáltan fix előértékesítési áron juthat hozzá saját balatoni nyaralójához, anélkül, hogy tartania kellene a későbbi áremelkedésektől!


Balatoni nyaraló vásárlás – mi szól ellene?

A vételáron kívül a fenntartási költségekre is figyeljen

Akárhogy is nézzük, rengeteg érvet lehet felhozni a balatoni nyaraló vásárlás mellett. Ami leginkább ellene szólhat, az a költségek tervezése: meg tudjuk-e engedni magunknak? Arra is figyelnünk kell, hogy mennyire kiszámíthatók a nyaraló fenntartási költségei.

Érdemes kiszámolnunk, hogy évközben körülbelül hány napot tervezünk ott lenni, és mennyibe kerül nekünk egy ott töltött nap. Így könnyebben meg tudjuk majd állapítani, hogy ezek a költségek nem terhelik-e meg túlságosan a családi kasszát. Azt is gondoljuk végig, hogy hogyan tudjuk megoldani az ingatlan évközi gondozását, és, hogy kivel tudunk megállapodni az állandó teendőkről.

 

Pro és kontra érveket a végtelenségig lehetne gyűjteni, de annyi biztos, hogy időzítés szempontjából most különösen megéri nyaralót vásárolni a Balatonnál. Ha mindig is erre vágyott, akkor ne maradjon le erről a lehetőségről: a határidő 2020. május 31!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house