A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Bemutatjuk a leggyakoribb lakásvásárlási hibákat

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Az 5 leggyakoribb hiba, amit a lakásvásárlók elkövetnek

A lakásvásárlás egy remek dolog, azonban legalább annyi kérdéssel és bizonytalansággal jár, mint örömmel. A tökéletes otthon megtalálása nagy feladat, így nem csoda, ha a legtöbb vásárló elkövet néhány hibát. A következőkben ezeket a hibákat mutatjuk be! 

Bemutatjuk a leggyakoribb lakásvásárlási hibákat

Egy új otthon felkutatása korántsem egyszerű feladat, hiszen Olyan sok tényezőre kell odafigyelni a kereséskor, hogy képesek vagyunk még a fontosabb dolgokról is megfeledkezni. Sok leendő vásárló csak az azonnali szempontokat veszi figyelembe, és megfeledkezik azokról a dolgokról, amik csak évekkel később válnak majd lényegessé. Persze ez fordítva is igaz – néha olyan dolgokra terelődik el a figyelmünk, amelyek még évek múlva sem feltétlenül számítanak majd. Az alábbi lista néhány ilyen gyakori hibára segít rávilágítani, hiszen bemutatjuk, hogy mit rontanak el az otthonkeresők!

 

 

1. lakásvásárlási hiba: a vevők nem fedezik fel előre a környéket

 

Egy otthon megvásárlásakor nem csak egy új házat, vagy lakást kap a vásárló, hanem egy új szomszédságot, és egy új környéket is, ahol ezután fog élni. Érdemes tehát alaposan megfontolni, hogy megfelelő-e ez adott környék hosszútávon is. Lehet, hogy a ház, vagy a lakás nagyon szép, és jól felszerelt, de a hangos szomszédok, vagy a ház mellett elhaladó forgalmas útszakasz a későbbiekben sok kellemetlenséget okozhat majd. Nem árt továbbá megnézni, hogy milyen közel vannak a legfontosabb üzletek és szolgáltatások (pékség, gyógyszertár, orvos, tömegközlekedési megállók, stb.)

 

 

2. lakásvásárlási hiba: nem terveznek hosszú távra

 

Mindenképp egy olyan otthont érdemes keresni, amiben sok-sok év múlva is el tudjuk magunkat képzelni. A gyakori költözgetések költségei hamar összeadódhatnak, így ezt nem is sokan engedhetik meg maguknak. Ezért érdemes legalább 5-7 évre előre tervezni. 

 

 

3. lakásvásárlási hiba: a vásárlók nem veszik figyelembe a szobák funkcióját

 

Érdemes már előre megvizsgálni, hogy mely helyiségek milyen funkciókat tölthetnek majd be a jövőben, és hogy mennyire lehet átalakítani őket az igények változásához illően. Egy nyitott elrendezésű otthon nagyon sokoldalú lehet – például ha a konyha és a nappali egyben vannak, akkor sokkal könnyebb szemmel tartani a gyerekeket főzés közben, de ezzel remek lehetőséget biztosítanak a vendégek fogadására is.

 

 

4. lakásvásárlási hiba: nem veszik figyelembe az igényeket

 

Érdemes belegondolni, hogy pontosan milyen otthontípus felelne meg igazán az életvitelnek? Egy kertes ház? Esetleg lakás? A különböző igényekhez különböző életterek illenek. Például egy kertes ház kényelmes szabadságot és magánéletet biztosít, de általában sokkal több karbantartást igényel, mint egy kompaktabb lakás. Figyelembe kell venni azt is, hogy hányan költöznek be a lakásba, és érdemes külön felmérni mindenki igényeit. 

 

 

5. lakásvásárlási hiba: nem figyelnek a költségvetésükre

 

Mielőtt lakásvásárlásba kezdenénk, érdemes egy költségvetést készíteni, amiben minden fontos tényező szerepel, a lakás árától a felújítás költségéig. Ezt a költségvetést nem szabadna túllépni, azonban sok ember megteszi ezt. Egy új lakás sok lehetőséget ad, azonban nem szabad, hogy anyagi csőd merüljön fel egy lakás vásárlása és fenntartása után.


Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house