A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Néhány hasznos tanács, ha befektetés céljából vásárolnál ingatlant!

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

5 dolog, amit érdemes figyelembe venned, ha lakásba szeretnél befektetni

Az anyagi biztonság rengeteg terhet levehet az ember válláról. Hogy ezt az állapotot elérjük, több lehetőségünk is van, a befektetés pedig az egyik legegyszerűbb módja. A következőkben bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelned, ha befektetés céljából vásárolnál ingatlant! 

Néhány hasznos tanács, ha befektetés céljából vásárolnál ingatlant!

A befektetési célú ingatlanok keresése során döntő fontosságú, hogy tisztában legyél minden olyan tényezővel, amely befolyásolhatja befektetés sikerességét. A lakás, mint befektetési célú ingatlan azonban jelentős eszköz lehet, de ez csak akkor lehetséges, ha tudod, hogyan lehet maximális értéket elérni a befektetésből. Ahhoz, hogy sikeres befektető lehess, fontos lépéseket kell tenned még az ingatlan megvásárlása előtt is.

 

Az apartmanok vadászata, különösen, ha ez az első, izgalmas lehet, és egy kicsit ijesztő is egyben, így ha felkészületlen vagy, könnyedén találkozhatsz nehézségekkel. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan vásárolhatsz egy olyan befektetési célú ingatlant, amely jó hozamot biztosít a jövőben.

 

Ismerd meg az igényeket

Mint a legfontosabb élethatározatokhoz hasonlóan, a döntés meghozatala előtt egy bizonyos mértékű gondolkodás és kutatás szükséges. Először is, meg kell tudnod azt, hogy mire van a legnagyobb kereslet, és mi tesz vonzóvá egy otthont az emberek számára. Ez mind a magad, mind pedig a jövőbeli bérlők szempontjából fontos. Kérdezd meg a barátaidat és a családodat, a többi befektetőt, és keress rá online, hogy milyen típusú apartmanokat keresnek.

Létre kell hoznod egy listát arról, hogy mit keresnek az emberek, amikor egy lakást keresnek, ezzel segítséget kaphatsz ahhoz, hogy összegyűjtsd leendő lakásod tulajdonságait.

 

Elhelyezkedés

Ami a lakást illeti, a helyszín a legfontosabb kérdés. Vonzó hely nélkül az ingatlan sikere kérdéses lehet. A tömegközlekedés az egyik legnagyobb befolyásoló tényező, mivel sok bérlő nem rendelkezik autóval, és néha korlátozott parkolási lehetőséggel rendelkeznek. Míg a tömegközlekedés az egyik legfontosabb, befolyásolható lehet az üzletek, az iskolák, a strandok és éttermek közelsége is.

 

Gondolj az árra

Mielőtt egy ingatlanvásárlásról döntenél, meg kell győződnöd arról, hogy az ingatlanért fizetett ár indokolt, és a bérleti díjazás is jó hozamot biztosít a későbbiekben. Miután érdeklődik egy potenciális bérlő az ingatlan ára iránt, gondoskodnod kell arról, hogy illeszkedjen a környéken lévő hasonló lakások középértékes árához. Az ár kiszabásakor tisztességesek és elfogulatlannak kell lenned.

 

Tartsd szem előtt a jövőbeli bérlőket

Ha a keresés során megtekintesz egy ingatlant, egy potenciális bérlő szemén keresztül kell tekintened rá. Fontos lehet a megfelelő tárolóegységek jelenléte az otthonba, érdemes figyelni a nyílászárók állapotára is. Természetesen fontos, hogy alaposan megvizsgáljuk az egész egységet. Ellenőrizd, hogy minden épségben van-e a lakásban, nézd meg a csapok működését, a természetes fényforrásokat és a hasonló tényezőket, hogy megbizonyosodj arról, hogy ez egy vonzó lakás.

 

Vedd figyelembe a népszerű környékeket

Végül valószínűleg azt szeretnéd biztosítani, hogy a lakásod iránti kereslet folyamatosan legyen, amit könnyedén elérhetsz. Az intelligens befektetők nagy keresletű ingatlanokat választanak, amelyek majdnem mindig bérlőkkel rendelkeznek, hogy garantálják a szilárd bérbeadást. Ehhez úgy járulhatsz hozzá, hogy például megkeresed a közeli egyetemeket vagy egyéb képzési létesítményeket, a diákoknak egy szuper lakás pedig biztosan felkelti az érdeklődését.

 

A befektetési célú ingatlanok vásárlása hatalmas elkötelezettség, de hatalmas lépés a pénzügyi szabadság felé. Ez ijesztő lehet, de izgalmas is. Mindaddig, amíg fontosnak tartod a kutatást, és továbbra is reális maradsz, sikeres befektetővé fogsz válni.


Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house