A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Prémium kategóriás lakás Balatonfenyvesen

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Exkluzív lakás Balatonfenyvesen, a Balaton partján

Exkluzív lakás Balatonfenyvesen, a Balaton partján

A Balaton kétség kívül az egyik legcsodálatosabb része Magyarországnak, ahova a legtöbben örömmel utazunk. Számos lehetőséget tartogat azok számára a Balaton környéke, akik egy harmonikus környezetben élnének. A természet közelsége, a csendes, nyugodt környezet vonzóvá teszi a lakásvásárlók számára a Balaton környékét. Azonban nem mindegy, hogy melyik részét választjuk a Balatonnak, hiszen nem mindenhol élvezhető ki a csendes környezet.

 

Egy lakás Balatonfenyvesen tökéletes választás azok számára, akik nem szeretnének túlságosan elszakadni a fővárostól, mégis egy zavartalan környezetbe térnének haza. A Fenyves Beach Residence apartman komplexuma egy gyönyörű környezetben kínál eladó lakásokat Balatonfenyvesen, közvetlenül a Balaton partján. Az ingatlanok kialakításakor a praktikum és a kényelem volt a fő szempont. A legtöbb lakáshoz tágas terasz is tartozik. 

 

Ha Önnek is fontos, hogy igazi minőséget kapjon a pénzéért, akkor válasszon a Fenyves Beach Residence apartmanjai közül! Amennyiben prémium kategóriás lakásaink Balatonfenyvesen felkeltették az érdeklődését? Keresse fel munkatársainkat, akik további információkkal látják el Önt! 

 

 

Lakás Balatonfenyvesen, egy gyönyörű környezetben – élet a nyugalom szigetén

A nagyvárosok sok izgalmat rejtenek a legtöbb ember számára, hiszen a nyüzsgés, a sok lehetőség igazán vonzóvá teszi a várost, azonban a legtöbben nem erre vágynak, amikor egy hosszú munkanapot tudnak maguk mögött. A stresszes életmódnak, a sok munkának köszönhetően egyre kevesebb időnk jut a pihenésre, és a nagyváros nem is alkalmas arra, hogy magunk mögött hagyjuk a napi teendőket, és a munka végeztével kikapcsolódjunk. A minőségi pihenés elengedhetetlen feltétele egy harmonikus, csendes otthon.

 

Balatonfenyves ideális település lehet azok számára, akiket a munkájuk a fővároshoz köt, hiszen a település mellett halad el az M7-es autópálya. A település a Balaton déli partján fekszik, nevét a település a keleti felén található fenyvesről kapta. Balatonfenyvesre a nyugalom és a csend jellemző, amire sokan vágynak, mikor a tökéletes otthont keresik. A teleülésen kényelmes strandok, pihenőpartok várják a látogatókat, de ennek ellenére a turisták még nem kapták fel annyira Balatonfenyvest, így egy nyugodt környezetben élhetnek lakosai.

 

Fenyves Beach Residence – prémium kategóriás lakások Balatonfenyvesen

lakás Balatonfenyvesen Balatoni lakásaink kialakításakor a kényelem, a praktikum és az élhető terek megteremtése volt a célunk. A beruházást modern belső kialakítások jellemzik, melyeknek létrejöttéhez minőségi alapanyagokat használtunk. A különleges lakások Balatonfenyvesen tágas terasszal rendelkeznek, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre.

 

Az apartman komplexum tökéletes kényelmet, és igazi luxus érzést nyújt lakóinak, hiszen saját belső parkkal rendelkezik, illetve a legtöbb ingatlanhoz tágas terasz is tartozik, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk a környékre. Az apartman komplexumhoz 100 méter hosszan elterülő közvetlen vízparti kapcsolat is tartozik, ami strandoláson kívül egyéb hobbi tevékenységre is alkalmas. Az épületben emellett wellness részleg is található, ahol a lakástulajdonosok átadhatják magukat a gondtalan pihenésnek. 

 

 

Egy lakás Balatonfenyvesen, ahova jó elvonulni egy kicsit

A sok stressz, a napi negatív hatások az egészségünkre és a lelkünkre is rossz hatással vannak. Jól jöhet ilyen esetekben egy nyaraló, ahova el tudunk vonulni egy kicsit, ki tudunk kapcsolódni akár egyedül, akár a családdal együtt. Ez az otthon különleges hely lehet a szeretteik fogadására, új hagyományok megteremtésére. Gyermekeink is élvezhetik az új élményeket akár a barátaikkal együtt is. A nyaralóház örökségként szolgálhat, és továbbadható a jövő generációinak.

 

Egy nyaló befektetés szempontjából is remek választásnak bizonyul. Egy második otthon birtoklása lehetőséget ad arra, hogy amikor éppen nem tartózkodik benne, ki tudja adni. A lakáspiaci értékek folyamatosan ingadoznak, ezért a nyaralóvásárlás előtt érdemes meggyőződni arról, hogy az ingatlan értéke a jövőben nem csökken, illetve könnyedén bérbe adható lehet az évek során. Ha a település, ahol otthont vásárol népszerű, növelheti annak valószínűségét, hogy az ingatlan idővel felértékelődik.

 

Mindezek alapján kritikus fontosságú, hogy sok kutatást végezzünk az olyan lakhatási tényezőkkel kapcsolatban, mint az árak, az új otthonok építése, az autópályákhoz való hozzáférés, az éttermek és egyéb szolgáltatások, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy okos befektetést hajt végre. A Fenyves Beach Residence apartman komplexum lakásai nyaralóként is remekül funkcionálnak.Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house