A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Prémium kategóriás lakás Balatonfenyvesen

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Exkluzív lakás Balatonfenyvesen, a Balaton partján

Exkluzív lakás Balatonfenyvesen, a Balaton partján

A Balaton kétség kívül az egyik legcsodálatosabb része Magyarországnak, ahova a legtöbben örömmel utazunk. Számos lehetőséget tartogat azok számára a Balaton környéke, akik egy harmonikus környezetben élnének. A természet közelsége, a csendes, nyugodt környezet vonzóvá teszi a lakásvásárlók számára a Balaton környékét. Azonban nem mindegy, hogy melyik részét választjuk a Balatonnak, hiszen nem mindenhol élvezhető ki a csendes környezet.

 

Egy lakás Balatonfenyvesen tökéletes választás azok számára, akik nem szeretnének túlságosan elszakadni a fővárostól, mégis egy zavartalan környezetbe térnének haza. A Fenyves Beach Residence apartman komplexuma egy gyönyörű környezetben kínál eladó lakásokat Balatonfenyvesen, közvetlenül a Balaton partján. Az ingatlanok kialakításakor a praktikum és a kényelem volt a fő szempont. A legtöbb lakáshoz tágas terasz is tartozik. 

 

Ha Önnek is fontos, hogy igazi minőséget kapjon a pénzéért, akkor válasszon a Fenyves Beach Residence apartmanjai közül! Amennyiben prémium kategóriás lakásaink Balatonfenyvesen felkeltették az érdeklődését? Keresse fel munkatársainkat, akik további információkkal látják el Önt! 

 

 

Lakás Balatonfenyvesen, egy gyönyörű környezetben – élet a nyugalom szigetén

A nagyvárosok sok izgalmat rejtenek a legtöbb ember számára, hiszen a nyüzsgés, a sok lehetőség igazán vonzóvá teszi a várost, azonban a legtöbben nem erre vágynak, amikor egy hosszú munkanapot tudnak maguk mögött. A stresszes életmódnak, a sok munkának köszönhetően egyre kevesebb időnk jut a pihenésre, és a nagyváros nem is alkalmas arra, hogy magunk mögött hagyjuk a napi teendőket, és a munka végeztével kikapcsolódjunk. A minőségi pihenés elengedhetetlen feltétele egy harmonikus, csendes otthon.

 

Balatonfenyves ideális település lehet azok számára, akiket a munkájuk a fővároshoz köt, hiszen a település mellett halad el az M7-es autópálya. A település a Balaton déli partján fekszik, nevét a település a keleti felén található fenyvesről kapta. Balatonfenyvesre a nyugalom és a csend jellemző, amire sokan vágynak, mikor a tökéletes otthont keresik. A teleülésen kényelmes strandok, pihenőpartok várják a látogatókat, de ennek ellenére a turisták még nem kapták fel annyira Balatonfenyvest, így egy nyugodt környezetben élhetnek lakosai.

 

Fenyves Beach Residence – prémium kategóriás lakások Balatonfenyvesen

lakás Balatonfenyvesen Balatoni lakásaink kialakításakor a kényelem, a praktikum és az élhető terek megteremtése volt a célunk. A beruházást modern belső kialakítások jellemzik, melyeknek létrejöttéhez minőségi alapanyagokat használtunk. A különleges lakások Balatonfenyvesen tágas terasszal rendelkeznek, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre.

 

Az apartman komplexum tökéletes kényelmet, és igazi luxus érzést nyújt lakóinak, hiszen saját belső parkkal rendelkezik, illetve a legtöbb ingatlanhoz tágas terasz is tartozik, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk a környékre. Az apartman komplexumhoz 100 méter hosszan elterülő közvetlen vízparti kapcsolat is tartozik, ami strandoláson kívül egyéb hobbi tevékenységre is alkalmas. Az épületben emellett wellness részleg is található, ahol a lakástulajdonosok átadhatják magukat a gondtalan pihenésnek. 

 

 

Egy lakás Balatonfenyvesen, ahova jó elvonulni egy kicsit

A sok stressz, a napi negatív hatások az egészségünkre és a lelkünkre is rossz hatással vannak. Jól jöhet ilyen esetekben egy nyaraló, ahova el tudunk vonulni egy kicsit, ki tudunk kapcsolódni akár egyedül, akár a családdal együtt. Ez az otthon különleges hely lehet a szeretteik fogadására, új hagyományok megteremtésére. Gyermekeink is élvezhetik az új élményeket akár a barátaikkal együtt is. A nyaralóház örökségként szolgálhat, és továbbadható a jövő generációinak.

 

Egy nyaló befektetés szempontjából is remek választásnak bizonyul. Egy második otthon birtoklása lehetőséget ad arra, hogy amikor éppen nem tartózkodik benne, ki tudja adni. A lakáspiaci értékek folyamatosan ingadoznak, ezért a nyaralóvásárlás előtt érdemes meggyőződni arról, hogy az ingatlan értéke a jövőben nem csökken, illetve könnyedén bérbe adható lehet az évek során. Ha a település, ahol otthont vásárol népszerű, növelheti annak valószínűségét, hogy az ingatlan idővel felértékelődik.

 

Mindezek alapján kritikus fontosságú, hogy sok kutatást végezzünk az olyan lakhatási tényezőkkel kapcsolatban, mint az árak, az új otthonok építése, az autópályákhoz való hozzáférés, az éttermek és egyéb szolgáltatások, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy okos befektetést hajt végre. A Fenyves Beach Residence apartman komplexum lakásai nyaralóként is remekül funkcionálnak.Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house