A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Ha szeret vitorlázni a Balatonon, egy fonyódi nyaraló vár Önre

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Ha szeret vitorlázni a Balatonon, egy fonyódi nyaraló vár Önre

A vitorlázás lehet hobbi, szenvedély vagy életmód is – ám mindhárom esetben közös, hogy Fonyódon találni az egyik legjobb vitorláskikötőt a Balaton partvidékén, sőt egész Magyarországon.

A vízi sportok királynője egyértelműen a vitorlázás, ahol az ember megmutathatja, hogy tényleg a képességein, tudásán, ügyességén és kitartásán múlik a siker. Motorcsónakot bárki tud vezetni, aki képes egy fűnyírót beindítani, na de egy vitorlás hajót!

Ha szeret vitorlázni a Balatonon, egy fonyódi nyaraló vár Önre

A vitorlázás lehet hobbi, szenvedély vagy életmód is – ám mindhárom esetben közös, hogy Fonyódon találni az egyik legjobb vitorláskikötőt a Balaton partvidékén, sőt egész Magyarországon. 

A vízi sportok királynője egyértelműen a vitorlázás, ahol az ember megmutathatja, hogy tényleg a képességein, tudásán, ügyességén és kitartásán múlik a siker. Motorcsónakot bárki tud vezetni, aki képes egy fűnyírót beindítani, na de egy vitorlás hajót! 

A vitorlázás igazi sport, valódi szenvedély

Egy vitorlást tanulni kell, minden részletét megismerni, hogy biztonsággal kormányozhassuk enyhe szélben és viharos időben egyaránt. Aki pedig izgalmakra vágyik, a Balatonnál messzebb nem is kell utaznia.

A Balaton ugyanis kellően nagy, sőt hatalmas tó ahhoz, hogy saját időjárási jellegzetességei alakuljanak ki. Szélcsendes időben maga a fürdőzők álma, ám egy balatoni vihar szó szerint életveszélyes.

Tökéletes tehát egyaránt a tanulásra, gyakorlásra – és az akár napokon át tartó vitorlás túrára!


Fonyódon található az egyik legjobb vitorláskikötő a Balatonon

A Balaton déli partján fekvő, szerethető városban, Fonyódon találni a magyar tenger partvidékének egyik legjobb, modernizált vitorláskikötőjét. 2000-ben adták át a felújított vitorláskikötő, ami az igazán jelentős bővítés eredményeként 87 hajót tud befogadni – az eredeti 15-tel szemben.

Ráadásul teljesen kiépültek a vizesblokkok, Wi-Fi, víz- és áram vételezési lehetőségek, büfé is, így minden igényt kielégít a fonyódi Keresztes György vitorláskikötő. Sőt 24 órás kikötőmesteri szolgálat és zárt autó parkoló is gondoskodik az állandó biztonságról.

A Balatoni Hajózási Zrt. tulajdonában álló létesítmény a Balaton egyik leginkább védett kikötője, hála a hosszú mólószáraknak, mert így az éppen uralkodó szél csak nagyon keskeny szögben tud befújni.

Fonyódon pezseg a vitorlás élet

Azóta pedig igazán beindult a vitorlás élet Fonyódon, lassan már 20 éve várják táborok a gyerekeket, hogy elsajátítsák a vízi sportok királynőjének alapjait – amellett, hogy folyamatosan várják a felnőtt „kadétokat” is.

Ám ha már tud hajózni, akkor bérelhet is vitorlást, vagy ha rendelkezik egy saját hajóval, a kikötőben biztos menedékre fog lelni számára.

Hogyan lehet mindez még jobb, miként válhat még csodálatosabbá a balatoni vitorlázás? Úgy, ha saját nyaralóval rendelkezik Fonyódon, néhány percre a vitorláskikötőtől! 

Ráadásul most a falusi CSOK-ot is igénybe veheti, ha megvásárol egyet a Provence Apartments 22 prémium kategóriás lakása közül!  A modernizált, felújított apartmanház lakásai csendes, zöldövezeti utcában találhatók, és most Önre vár egy, hogy saját nyaralójából indulhasson minden nap vitorlázni.
 

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house