A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Ha szeret vitorlázni a Balatonon, egy fonyódi nyaraló vár Önre

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Ha szeret vitorlázni a Balatonon, egy fonyódi nyaraló vár Önre

A vitorlázás lehet hobbi, szenvedély vagy életmód is – ám mindhárom esetben közös, hogy Fonyódon találni az egyik legjobb vitorláskikötőt a Balaton partvidékén, sőt egész Magyarországon.

A vízi sportok királynője egyértelműen a vitorlázás, ahol az ember megmutathatja, hogy tényleg a képességein, tudásán, ügyességén és kitartásán múlik a siker. Motorcsónakot bárki tud vezetni, aki képes egy fűnyírót beindítani, na de egy vitorlás hajót!

Ha szeret vitorlázni a Balatonon, egy fonyódi nyaraló vár Önre

A vitorlázás lehet hobbi, szenvedély vagy életmód is – ám mindhárom esetben közös, hogy Fonyódon találni az egyik legjobb vitorláskikötőt a Balaton partvidékén, sőt egész Magyarországon. 

A vízi sportok királynője egyértelműen a vitorlázás, ahol az ember megmutathatja, hogy tényleg a képességein, tudásán, ügyességén és kitartásán múlik a siker. Motorcsónakot bárki tud vezetni, aki képes egy fűnyírót beindítani, na de egy vitorlás hajót! 

A vitorlázás igazi sport, valódi szenvedély

Egy vitorlást tanulni kell, minden részletét megismerni, hogy biztonsággal kormányozhassuk enyhe szélben és viharos időben egyaránt. Aki pedig izgalmakra vágyik, a Balatonnál messzebb nem is kell utaznia.

A Balaton ugyanis kellően nagy, sőt hatalmas tó ahhoz, hogy saját időjárási jellegzetességei alakuljanak ki. Szélcsendes időben maga a fürdőzők álma, ám egy balatoni vihar szó szerint életveszélyes.

Tökéletes tehát egyaránt a tanulásra, gyakorlásra – és az akár napokon át tartó vitorlás túrára!


Fonyódon található az egyik legjobb vitorláskikötő a Balatonon

A Balaton déli partján fekvő, szerethető városban, Fonyódon találni a magyar tenger partvidékének egyik legjobb, modernizált vitorláskikötőjét. 2000-ben adták át a felújított vitorláskikötő, ami az igazán jelentős bővítés eredményeként 87 hajót tud befogadni – az eredeti 15-tel szemben.

Ráadásul teljesen kiépültek a vizesblokkok, Wi-Fi, víz- és áram vételezési lehetőségek, büfé is, így minden igényt kielégít a fonyódi Keresztes György vitorláskikötő. Sőt 24 órás kikötőmesteri szolgálat és zárt autó parkoló is gondoskodik az állandó biztonságról.

A Balatoni Hajózási Zrt. tulajdonában álló létesítmény a Balaton egyik leginkább védett kikötője, hála a hosszú mólószáraknak, mert így az éppen uralkodó szél csak nagyon keskeny szögben tud befújni.

Fonyódon pezseg a vitorlás élet

Azóta pedig igazán beindult a vitorlás élet Fonyódon, lassan már 20 éve várják táborok a gyerekeket, hogy elsajátítsák a vízi sportok királynőjének alapjait – amellett, hogy folyamatosan várják a felnőtt „kadétokat” is.

Ám ha már tud hajózni, akkor bérelhet is vitorlást, vagy ha rendelkezik egy saját hajóval, a kikötőben biztos menedékre fog lelni számára.

Hogyan lehet mindez még jobb, miként válhat még csodálatosabbá a balatoni vitorlázás? Úgy, ha saját nyaralóval rendelkezik Fonyódon, néhány percre a vitorláskikötőtől! 

Ráadásul most a falusi CSOK-ot is igénybe veheti, ha megvásárol egyet a Provence Apartments 22 prémium kategóriás lakása közül!  A modernizált, felújított apartmanház lakásai csendes, zöldövezeti utcában találhatók, és most Önre vár egy, hogy saját nyaralójából indulhasson minden nap vitorlázni.
 

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house