A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Tudta, hogy fonyódi lakáshoz is igénybe vehető a falusi CSOK?

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Tudta, hogy fonyódi lakáshoz is igénybe vehető a falusi CSOK?

A kormány által közzétett hivatalos lista szerint Fonyód is része a támogatás által lefedett településeknek. Ennek értelmében a Provence Apartments eladó ingatlanjaira is igénybe vehetjük ezt a vissza nem térítendő támogatást! De mi is pontosan a falusi CSOK, és hogyan tud enyhíteni egy eladó balatoni lakás költségein? Erről fog most szólni a Provence Apartments következő cikke!

fonyodi-lakas-falusi-csok
  • A falusi CSOK jelentése

A falusi CSOK a Családok Otthonteremtési Kedvezményének egy különleges fajtája, ami a tanyák, valamint bizonyos kistelepüléseken lakások, házak, és balatoni apartmanok vásárlásához, felújításához és korszerűsítéséhez nyújt vissza nem térítendő támogatást. Ez azt jelenti, hogy amennyiben megfelelünk a támogatás feltételeinek, a fonyódi lakásunkra igényelt támogatás összegét nem kell visszafizetnünk!


Mire használható a falusi CSOK?

Az újdonság ennél a támogatásnál az, hogy használt ingatlan vásárlására és/vagy felújítására használható fel. Korábbi CSOK támogatásokat csak új lakás vásárlására esetén lehetett igénybe venni, itt viszont már meglévő ingatlan korszerűsítésére is felhasználhatjuk a falusi CSOK összegét.

Azt is fontos tudnunk, hogy a felújított ingatlanok is „használt” ingatlannak minősülnek! Mivel a Provence Apartments fonyódi lakásai is már meglévő, teljesen felújított lakásokból állnak, így teljesen megfelelnek a falusi CSOK felhasználási feltételeinek.

További előnye a Provence Apartments ingatlanjainak, hogy itt messze nem olyan lakásokról van szó, amikből csak jelentős ráfordítással varázsolhatunk korszerű otthont.

Ha tehát prémium kategóriás fonyódi apartmanokra szeretnénk felhasználni a falusi CSOK támogatását, akkor ez egy remek lehetőség, amit mindenképp érdemes kihasználnunk!

 

Mennyi a falusi CSOK összege?

A falusi CSOK összege 600 ezer és 10 millió forint között mozog. A pontos összeg, amit igényelhetünk a Provence Apartments eladó balatoni lakásaira három tényezőtől függ:

A falusi CSOK felhasználásának célja

Felújításra és/vagy használt ingatlan vásárlásra szeretnénk igényelni a támogatás összegét? A támogatás összege minden esetben két egyenlő részre oszlik szét ezek között, így tehát a maximális 10 milliós összeget csak úgy vehetjük igénybe, ha mindkét célra fel szeretnék használni 5-5 millió forintot.

A fonyódi ingatlan hasznos alapterülete

  • 40 négyzetmétertől a falusi CSOK összege 600 000 forint (300 000 forint vásárlásra, 300 000 forint felújításra).
  • 50 négyzetmétertől a falusi CSOK összege 2 600 000 forint (1 300 000 forint vásárlásra, 1 300 000 forint felújításra).
  • 60 négyzetmétertől a falusi CSOK összege 10 000 000 forint (5 000 000 forint vásárlásra, 5 000 000 forint felújításra).

A meglévő/vállalt vállalat gyerekek száma

  • 1 gyermeknél 600 000 forint
  • 2 gyermeknél 2 600 000 forint
  • 3 vagy több gyermeknél 10 000 000 forint

 

Fonyód az egyik legélhetőbb város a Balaton térségében. Ha mindig is vágyott saját fonyódi lakására, akkor érdemes kihasználni a falusi CSOK által adott lehetőséget! Ha pedig bármilyen kérdése lenne a támogatás feltételeiről és igényléséről, akkor forduljon bátran a Provence Apartments szakértőihez!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house