A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Eladó félpanorámás első emeleti nyaraló - I9

A Fenyves Beach Residence a Balaton déli partján, Balatonfenyvesen épül. A közvetlen vízparti elhelyezkedésű komplexum 2. ütemében épülő, első emeleti lakás félpanorámája magával ragadó. Az ingatlan kialakítása sok rugalmasságot enged, téli – nyári balatoni életre is be lehet itt rendezkedni. A tágas tereknek hála, akár állandó életvitelre is alkalmas ez a balatoni nyaraló. Felépítését tekintve ideális fiatal pároknak, családosoknak és idősebbeknek is.

 

Az ingatlan 1 élhető méretű nappaliból, konyhából és egy kényelmes szobából áll. A Fenyves Beach Residence egyik gyöngyszeme ez az eladó nyaraló a Balatonnál: 53,73 nm alapterületű és egy hatalmas, impozáns 34 nm terasz is tartozik hozzá, amelyről mindennap megcsodálható a páratlan balatoni naplemente. A belső kivitelezés során csak minőségi anyagokat használ az építtető. A lakás belmagassága normális, a kialakítás világos. Nettó ára: 39.646.750.- forint.

Projekt Ütem Szám Emelet Terület Terasz Kilátás Nettó ár Elérhető *Kiegészítő
1 2. ütem I9 1. emelet 53.73 m2 34 m2 Félpanoráma 39 646 750 Ft Elérhető -
*2019.05.01. után az 5%-os érték változhat. A pontos információkért kérjük keresse értékesítési kollégánkat!
Első emeleti félpanorámás nyaraló

Az épület merőlegesen helyezkedik el a vízpartra, sok nagy felületű tetőterasszal, melynek köszönhetően rendkívüli kilátás nyílik a Balaton és annak északi partjára, különösen a Badacsonyra.


Mészáros Lázár u. felőli telekhatártól kb. 7,0 m-es előkerttel elhelyezkedő épület és a vízpart között alapvetően pihenőkert lesz kialakítva. A vízpart az épülettől kb. 30,00 m-re helyezkedik el. A lakások élhető kialakításúak, világosak és legtöbbjükhöz kivételesen nagy terasz kapcsolódik. Igény esetén gépkocsibeálló és tároló is vásárolható az ingatlanokhoz.

 

A lakásokon belül min. 5 fajta burkolattípusból választható alapkivitelű burkolólap, a terveken jelölt helyeken.
A hidegburkolati lapok árkategóriája max. bruttó 4500,- Ft./m2. Egyéni elképzelések szerinti burkolat kialakítás - magasabb árkategóriákban - előzetes egyeztetést követően kerül megvalósításra a megnövekedett költségek elfogadása esetén. A laminált padlóburkolat 7 színben választható alapkivitelű laminált padlóburkolat. (bruttó 3500,- Ft/m2) Egyéni elképzelés szerinti burkolati kialakítás magasabb árkategóriákban, szintén, előzetes egyeztetést igényel!

 

Fenyves Beach Residence – eladó panorámás nyaraló a Balatonon – 1. emeleti szintrajz

 

eladó vízparti nyaraló Balatonfenyves

 

Eladó emeleti nyaraló Balatonfenyvesen – Fenyves Beach Residence 2. ütem 1/9-es lakás alaprajz

 

eladó nyaraló Balatonfenyves

 

További, részletesebb műszaki leírásért keresse az értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségen! 

 

Várdai Szabina (LIDO Home vezető ingatlan szakértő)

06 70 6000 847

szabina.vardai@lidohome.hu
 

 


Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house