A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Falusi CSOK program Provence Apartments Fonyód

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Falusi CSOK a Balaton mellett - irány Fonyód

Szeretne a Balaton partjának egyik ékkövében, Fonyódon venni nyaralót? Akkor most jó hírünk van, mert 2019 júliusa óta igénybe vehető rá a falusi CSOK is!

 

falusi CSOK program Fonyódon, a Provence Apartmentsben

A CSOK egyik nagy előnye, hogy bár ahhoz, hogy valaki megkapja, komoly feltételeknek kell megfelelni, a későbbi felhasználási terület igen széles. A lakáscélok mellett egy így megvásárolt nyaraló remek befektetési lehetőség is lehet. Lássuk, hogyan!

 

Egy fonyódi nyaraló több nemzedéket is kiszolgál és pénzt is termel

Nem titok, hogy egy olyan lakás, ami a Balaton térségében helyezkedik el, kiváló lehetőség arra is, hogy némi pénzt keressünk vele. Az persze egyértelmű, hogy erre a bevételre leginkább a nyári szezonban lehet számítani, azonban ebben az időszakban teltházra lehet számítani.

Emellett nem szabad megfeledkezni arról a tényről sem, hogy sokan épp a nyüzsgés elől menekülnek, csendes pihenésre vágynak. Ők előszeretettel választják a téli vakációt, ami az Ön malmára hajthatja a vizet.

 

A téli időszakban is jól jön egy fonyódi nyaraló

Arra viszont érdemes előre gondolni, hogy amennyiben télen is kiadó lesz a lakás, úgy gondoskodni kell téliesítéséről. Egy négy évszakos ingatlan egész évben termelheti a családi kasszát kiegészítő forintokat.

Ráadásul egy kiadásra szánt lakás nemcsak kereseti szempontból jó lehetőség. Mindig nyitva áll Ön előtt is az ajtó, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik. A nyarat követő meleg, szeptemberi hetek még kiválóan alkalmasak egy családi nyaralásra.

 

Így lehet CSOK-os nyaralója Fonyódon

Mivel a CSOK használt lakás vásárlásával egybekötött korszerűsítésre is fordítható, érdemes lehet elgondolkodni más alternatívában is. Például, ha egy jó fekvésű ingatlanról van szó, egy alapos felújítást követően eladásra is bocsátható. Az így szerzett összeg remek alap lehet a gyermekek későbbi továbbtanulásához, vagy éppen a saját ház bővítéséhez.

A másik lehetőség, hogy a falusi CSOK-ot igénybe véve inkább egy újépítésű nyaralót vásárol, ami utána generációkon át kiszolgálja a családja igényeit. Most érkezett el a lehetőség arra, hogy CSOK igénylésével együtt vehesse meg a régóta áhított balatoni nyaralóját a fonyódi Provance Apartments-ben!

 

Egy balatoni nyaraló befektetésnek is kiváló

A napjainkban egyre csak emelkedő ingatlanárak mellett az is megfontolandó lehetőség, hogy az ingatlanok ára lassan, de biztosan emelkedik.

Akár saját maga szeretné a Balaton és Fonyód minden lehetőségét élvezni, akár bevétel termelésre használja majd, a Provance Apartments-ben vásárolt nyaralója már a többszörösét érheti, mint akkor, amikor megvásárolta.

A befektetéssel megszerzett összeg jelentősen megkönnyítheti a jövőt az egész család számára. A gyermekek egyszer óhatatlanul kirepülnek, és így nem jelent majd nehézséget, hogy segítse őket az elindulásban. A nyugdíjas évek pedig nyugalomban, anyagi biztonságban telhetnek majd tudva, hogy mindig „van mihez nyúlni”.


Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house