A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Bemutatjuk, hogy melyek azok a dolgok, amire a legtöbb lakásvásárló nem gondol

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

6 dolog, amire első otthonod megvásárlásakor nem is gondolnál

Az otthonvásárlás az egyik legnagyobb pénzügyi döntés az életedben, de egyben az egyik legnagyobb stresszforrás is lehet számos első vásárló számára. A jó hír az, hogy ezen 6 pont tudatában elkerülheted a felesleges idegeskedést.

Bemutatjuk, hogy melyek azok a dolgok, amire a legtöbb lakásvásárló nem gondol

Ne legyél felületes az állapotfelméréskor!

Bizonyára hallottál már olyat, hogy mivel a ház most épült, nincs is szükség állapotfelmérésre, de ez valójában nem így van. Előfordulhat, hogy problémák merültek fel az építkezéskor, vagy más olyan kérdésekkel kapcsolatban, melyekről jobb tudni a vásárláskor, és aminek tudatában dönthetsz az ajánlatodról, vagy továbbállhatsz, ha szükséges. Mindenképp nézesd át a lakást egy szakértővel!

 

Ellenőrizd a környéket!

Nézz körül, mi mást és milyen értéken árulnak a környéken, ez nagymértékben befolyásolhatja a lakás árát, de az általad ajánlott összeget is. Ha képben vagy a környék árával, eldöntheted, hogy a lakás árfekvése megfelelő-e vagy sem.

 

Légy tisztában a piacon töltött idővel!

Ha az adott házról épp most jelent meg a hirdetés, de már is rengeteg érdeklődő van, jobb, ha tudod, hogy minél előbb érdemes ajánlatot tenned a vásárlásra. Viszont, ha már régóta a piacon van a kiszemelt otthon, érdemes utánajárnod az ártörténetnek. Érdemes lehet egy ingatlanközvetítőt is felkeresni, aki elemzést készíthet neked a lakás árának változásáról.

 

Járd körbe a lakás árának rugalmasságát!

Mielőtt árajánlatot adsz, érdemes ellenőrizned, hogy mennyire rugalmas a tulajdonos a lakás árával kapcsolatban. Ha túl alacsony ajánlatot teszel, a tulajdonos másik vevőt kereshet anélkül, hogy tárgyalnátok. Érdemes összevetned a tervezett ajánlatod, más, hasonló lakás árával, mielőtt leülnétek tárgyalni a tulajdonossal.

 

Tárgyalj a felmerülő költségekről!

A lakásvásárlási ár megtárgyalásakor érdemes szemügyre venned az állapotfelmérő által megnevezett egyéb felmerülő költségeket, mint például a tetőelemek cseréje, vagy a vízlágyító javítása. Az eladóval megtárgyalhatod, hogy kit terhelnek ezek a költségek a tulajdonosváltás előtt.

 

Szerezd meg a papírokat!

Érdemes elkérned a papírokat a ház berendezéseiről, ily módon, ha bármi elromlik, rögtön tudni fogod, hogy még garanciális-e és, hogy kivel kell kapcsolatba lépned a javításhoz.


Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house