A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Bemutatjuk, hogy melyek azok a dolgok, amire a legtöbb lakásvásárló nem gondol

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

6 dolog, amire első otthonod megvásárlásakor nem is gondolnál

Az otthonvásárlás az egyik legnagyobb pénzügyi döntés az életedben, de egyben az egyik legnagyobb stresszforrás is lehet számos első vásárló számára. A jó hír az, hogy ezen 6 pont tudatában elkerülheted a felesleges idegeskedést.

Bemutatjuk, hogy melyek azok a dolgok, amire a legtöbb lakásvásárló nem gondol

Ne legyél felületes az állapotfelméréskor!

Bizonyára hallottál már olyat, hogy mivel a ház most épült, nincs is szükség állapotfelmérésre, de ez valójában nem így van. Előfordulhat, hogy problémák merültek fel az építkezéskor, vagy más olyan kérdésekkel kapcsolatban, melyekről jobb tudni a vásárláskor, és aminek tudatában dönthetsz az ajánlatodról, vagy továbbállhatsz, ha szükséges. Mindenképp nézesd át a lakást egy szakértővel!

 

Ellenőrizd a környéket!

Nézz körül, mi mást és milyen értéken árulnak a környéken, ez nagymértékben befolyásolhatja a lakás árát, de az általad ajánlott összeget is. Ha képben vagy a környék árával, eldöntheted, hogy a lakás árfekvése megfelelő-e vagy sem.

 

Légy tisztában a piacon töltött idővel!

Ha az adott házról épp most jelent meg a hirdetés, de már is rengeteg érdeklődő van, jobb, ha tudod, hogy minél előbb érdemes ajánlatot tenned a vásárlásra. Viszont, ha már régóta a piacon van a kiszemelt otthon, érdemes utánajárnod az ártörténetnek. Érdemes lehet egy ingatlanközvetítőt is felkeresni, aki elemzést készíthet neked a lakás árának változásáról.

 

Járd körbe a lakás árának rugalmasságát!

Mielőtt árajánlatot adsz, érdemes ellenőrizned, hogy mennyire rugalmas a tulajdonos a lakás árával kapcsolatban. Ha túl alacsony ajánlatot teszel, a tulajdonos másik vevőt kereshet anélkül, hogy tárgyalnátok. Érdemes összevetned a tervezett ajánlatod, más, hasonló lakás árával, mielőtt leülnétek tárgyalni a tulajdonossal.

 

Tárgyalj a felmerülő költségekről!

A lakásvásárlási ár megtárgyalásakor érdemes szemügyre venned az állapotfelmérő által megnevezett egyéb felmerülő költségeket, mint például a tetőelemek cseréje, vagy a vízlágyító javítása. Az eladóval megtárgyalhatod, hogy kit terhelnek ezek a költségek a tulajdonosváltás előtt.

 

Szerezd meg a papírokat!

Érdemes elkérned a papírokat a ház berendezéseiről, ily módon, ha bármi elromlik, rögtön tudni fogod, hogy még garanciális-e és, hogy kivel kell kapcsolatba lépned a javításhoz.


Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house