A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Eladó új építésű lakás Páty, eladó új építésű ház Páty - Oxigén House

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Eladó új építésű lakás Páty

Eladó új építésű lakás Páty

Eladó új építésű lakás Páty, avagy életre szóló befektetés

Bármilyen típusú ingatlanról is legyen szó – lakásról, házról, vagy akár nyaralóról – pontosan tudjuk, hogy az valóban életre szóló befektetés. Ahogy azt is bizton állíthatjuk, hogy az Oxigén House számára a kivitelezés minőségében nincs különbség. Valódi, élhető otthonokat alkotunk felnőttek, idősek és gyermekek hosszú, boldog éveinek támogatása érdekében. Szakértelem, figyelem, alaposság jellemzi munkavégzésünket, éppen úgy, mintha munkatársaink és családjaik részére építenénk ingatlanjainkat. Élhető közeg, prémium alapanyagok felhasználása, valamint magas minőségű munkavégzés jellemzi egytől egyig minden beruházásunkat. Ha eladó új építésű lakás Páty községében az, amit keres, a lehető legjobb helyen jár. A részletekért keresse munkatársunkat online az alábbi gombra kattintva, vagy tekintse meg elérhetőségeinket.

 

Eladú új építésű lakás Páty - Oxigén House

 

Eladó új építésű lakás Páty községében, az Oxigén House védjegyével

Az Oxigén House kezei alatt épült és értékesített ingatlanok garanciáját a Fenyves Vízparti Vagyonkezelő Zrt. biztosítja. Több évtizedes múltjának, és számos sikeres beruházásának köszönhetően büszkék lehetünk rá, hogy ingatlanjaink kialakítását egy valóban megbízható építőipari vállalkozásra bízhatjuk. A cégcsoport az ingatlanpiac meghatározó tényezőjeként valójában biztonságot, örök életre szóló befektetést kínál a megvásárolt lakások, nyaralók, irodaházak tulajdonosai számára. Álomotthonokat alkotunk. Ha eladó új építésű lakás Páty községében, akkor Oxigén House!

 

Referenciáink között számos tekintélyes és elismert projekt is található. Ízelítőül néhány:

  • Budapest, Szent László téri szolgáltatóház
  • Budapest Várna utcai Irodaház
  • Budapest, Gubacsi út 19. irodaház és garzon apartmanok
  • Pomáz, Oxigén Lakópark 1. és 2. ütem
  • Kaposvár ECO Office Kapos Zrt.
  • Tatabánya, SÜV irodaház
  • Noszvaj, Oxigén Hotel
  • Ráckeve, Duna Relax & Event Hotel
  • Fenyves Residence 1. ütem.

 

Eladó új építésű lakás Pátyon, lenyűgöző életterekkel

Lenyűhöző élettereket alkotunk – Az Oxigén House munkatársai kezei alatt megszületett új építésű ingatlanok kivitelezésének és tervezésének köszönhetően nem csupán kiváló minőségű, de értékálló lakásokat, irodákat és befektetési lehetőségeket kínálunk. Így minden eladó új építésű lakás Pátyon nagyszerű lehetőségeket kínál. A legmodernebb technológiai megoldásokat ötvözzük munkatársaink magas szakmai tudosával, így minden igényt kielégítve alkothatjuk meg az Oxigén House által kínált ingatlanokat. Egyedi lakótereink precíz munkavégzésről tesznek tanubizonyságot.

 

Eladó új építésű lakás Páty csodás községében

Páty alig 30 perces autóútra helyezkedik el a fővárostól, az M1-es autópályán keresztül Budapest könnyedén megközelíthető. Hogy csak néhányat említsünk a község legnagyszerűbb nevezetességeiből, a Csergezán Pál kilátó, a Budakeszi Arborétum, a Várady Kastély csak még tovább emelik a település fényét. A kiváló infrastruktúra, a minden én júniusában megrendezésre kerülő Pincenapok, a Rabec-kanyar, a bányatetőről a Zsámbéki-medencére nyíló páratlan kilátás idősek és fiatalok számára is nagyszerű választássá varázsolják Pátyot. Mi az tehát, amit egy, az Oxigén House által kivitelezett eladó új építésű lakás lakás Páty községében biztosít? Nyugalmat, kényelmet, megbízható életteret, számtalan programlehetőséget, a főváros közelségét. Valójában pedig felejthetetlen közös pillanatokat, eredményes munkaórákat, dinamikus fejlődést az iroda iránt érdeklődők számára, biztonságot és kiváló lehetőségeket a hosszú távú befektetést keresők részére.Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house