A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Egy eladó panorámás lakás Balaton közelében elképesztő lehetőségeket tartogathat a mindennapokra, melyekkel az élet egy percig sem lehet unalmas!

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Egyed hangulatú eladó panorámás lakás Balaton partjánál kiváló azoknak akik szeretik a különleges környezetet a mindennapokban!

Egyed hangulatú eladó panorámás lakás Balaton partjánál kiváló azoknak akik szeretik a különleges környezetet a mindennapokban!

A mai gazdasági helyzetben nehéz jó, megbízható befektetési lehetőségeket találni a piacon, azonban a lakásbefektetés valóban kiváló konstrukció, ha valaki hosszabb távra szeretné befektetni megtakarításait. Egy eladó panorámás lakás Balaton partjánál nem csak csodás nyaralási lehetőséget hordoz magában, de értékállósága miatt kiváló választás hosszú távú befektetésnek is. 


Manapság egyre többen keresik a megtakarításaik számára a megfelelő befektetési konstrukciókat. Nem egyszerű feladat, mert nagyon sok lehetőség van a piacon, melyek rövidtávon nagy hozamot ígérnek, azonban a végén az ember rosszul járhat a magas kockázat miatt. A rövidtávú megbízható konstrukciók viszont nem hoznak túl nagy kamatot, és hozamot, ezért sokaknak ez sem tökéletes megoldás. A mai gazdasági helyzetben inkább a hosszabbtávú befektetéseket érdemes keresni, melyek biztonságosabbak, mint a rövidtávú lehetőségek, és ha jól választanak, akkor a végén akár megkétszerezhetik a befektetett pénzt. 


Eladó panorámás lakás Balaton – Hosszú távú befektetésnek is kiváló

A 2008-as gazdasági válság nyomai már kezdenek eltűnni, így egyre többen bíznak újra a befektetésekben. Egyre többen keresik a lehetőségeket megtakarításaik befektetésére, hiszen a bankban vagy otthon a szekrényben maximum a megtakarítás értéke romlik, de nagy valószínűség szerint nem nő. A mostani gazdasági helyzetben nagyon kelendők a hosszú távú ingatlanbefektetések, hiszen egy jól megválasztott ingatlan az évek múlásával sem fog veszíteni az értékéből, így nagyon biztonságosnak tekinthető. Egy eladó panorámás lakás Balaton partjánál nem tartogat túl nagy kockázatot befektetési szempontból, annál is inkább, mivel a lakáspiaci elemzők szerint az ingatlanok értéke a következő években is nőni fog, ráadásul nem is keveset, ami a balatoni ingatlanok esetében épp úgy igaz, mint a fővárosi lakások esetében. Ha valaki biztonságos, nagy hozamot ígérő hosszú távú befektetést keres, akkor érdemes körülnézni hazánk legnagyobb tavának partjánál, hiszen ide még nem érkezett meg a nagy ingatlan vásárlási roham, így egy eladó panorámás lakás Balaton partjánál, még mindig nagyon kedvező áron megvásárolható, mellyel igazán nagyot lehet nyerni, ha csak 10 éves távlatban is gondolkoznak.


Eladó panorámás lakás Balaton – Előnyei

Egy eladó panorámás lakás Balaton partjánál elképesztő befektetési előnyöket tartogat magában. A prémiumkategóriás apartmanokra ugyanis rendkívül nagy a kereslet vevői és bérlői szempontból is, így ha valóban nagyot akar valaki nyerni a befektetésén, akkor érdemes egy eladó panorámás lakás Balaton partjánál megvásárlásában gondolkozni. Általában ezek az apartmanok egész nyáron telt házzal kiadhatók, így sokkal hamarabb képes visszahozni a belefektetett pénzt, de ha lakhatási célok is állnak a vásárlás mögött, akkor sem fog csalódni, hiszen a nagy kereslet miatt szinte bármikor értékesíthető lesz könnyedén a vásárlási ártól sokkal jobb áron a következő években. A lakáspiaci elemzők egyelőre nem látják az ingatlan árak csökkenését, inkább még tovább fognak emelkedni, ezért érdemes még időben jó áron lecsapni ezekre a kényelmes, modern stílusban kialakított lakásokra. 

 

Eladó panorámás lakás Balaton – Így választhat ingatlant rosszul

Sajnos nem minden eladó panorámás lakás Balaton partján jó befektetés. A legtöbb felújításra kínált ingatlan ugrani sokkal rosszabb állapotban van szerkezetileg, mint amilyennek az előzetes felméréseken látható, így nagyon sokan buktak pénzt azon, hogy az olcsóbb felújítandót választották. Sajnos az ilyen ingatlanok esetében a valódi állapot csak a vásárlás, és a felújítás megkezdése után válik láthatóvá, és így előfordulhat, hogy sokkal többet kell rá költeni összességében a vételárral együtt, mintha egy újépítésű, megbízható technológiával felépített ingatlant választana. Ha biztos befektetést keres, érdemes az újépítésű eladó panorámás lakás Balaton közelében opciókból választani, és messziről elkerülni a nagy felújítást igénylő ingatlanokat. 


Eladó panorámás lakás Balaton -  Fenyves Beach Residence

Nálunk megtalálhat mindent, amit egy jó hosszú távú befektetésben keres. Porta szolgálatunk segítségével a vendégek fogadása sem okozhat plusz munkát, így nyugodt szívvel kiadhatja nálunk vásárolt lakását a nyári szezonban. Az eladó panorámás lakás Balaton partjánál minden igényt kielégít, és egész évben élvezhetik a vendégek a mesés Balatoni környezetet és panorámát, ami igazi kincs még a Balaton közeli apartmanok között is. A tó közelsége miatt állandó sportolási lehetőségek várják az új tulajdonosokat és vendégeiket, de ne feledkezzünk meg a különleges élményekkel kecsegtető programkínálatról se, ami még vonzóbbá teszi egy eladó panorámás lakás Balaton partjánál megvásárlását. 


 

 Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house