A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Eladó lakás Herceghalom, eladó ház Herceghalom - Oxigén House

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Eladó lakás Herceghalom

Eladó lakás Herceghalom

Eladó lakás Herceghalom, avagy életre szóló befektetés

Egy lakás, egy ház, vagy bármilyen típusú ingatlan megvásárlása bizony életre szóló befektetés. Az Oxigén House ennél valójában sokkal többet kínál. Legyen szó új otthonról, befektetési lehetőségről, vagy a hatékony munkavégzést elősegítő irodáról, a kivitelezés minőségében nincs különbség. Az Oxigén House élhető tereket alkot, méghozzá magas szakmai tudással, teljeskörű figyelemmel, a legkiválóbb anyagok, illetve a legmodernebb technológiák felhasználásával. Élhető tereket, ahol gyermekek, felnőttek, és idősek élhetnek át együtt életre szóló élményeket, munkatársak segíthetik egy cég vagy vállalkozás fejlődését, befektetési lehetőségként pedig családok anyagi biztonságát garantáljuk. Éppen úgy, mintha munkatársaink és családjaik részére építenénk ingatlanjainkat. Beruházásainkat kivétel nélkül a prémium alapanyagok felhasználása, a magas minőségű munkavégzés jellemzi. Ha eladó lakás Herceghalom községében az, amit keres, a legjobb helyen jár!

 

A részletekért keresse fel munkatársunkat online az alábbi gombra kattintva, vagy tekintse meg elérhetőségeinket ITT.

 

Eladó lakás Herceghalom - Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal

Eladó lakás Herceghalom községében, az Oxigén House által kínált minőségben

Az Oxigén House által épített, illetve értékesített ingatlanok kimagasló minőségéért és értékéért a Fenyves Vízparti Vagyonkezelő Zrt. felel, amely ezidáig is számos sikeres beruházás során biztosított vásárlóinak álom otthonokat, irodaházakat. Több évtizedes múltjával a valóban megbízható építőipari vállalkozások egyikeként is egyedülálló ingatlanokat kínál, méghozzá az ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjeként. Mindez nem csupán annak a ténynek köszönhető, hogy a megvásárolt lakások, nyaralók, irodaházak tulajdonosai sok-sok éven át élvezhetik az Oxigén House által kínált biztonságot, és a színvonalas munkavégzés előnyeit. Valójában leginkább azért, mert olyan tereket alkotunk, amelyek inspirálnak, amelyeket tulajdonosaik pillanatok alatt megtölthetnek valódi élettel. Ha eladó lakás Herceghalom községében, akkor Oxigén House!

 

Referenciáink között számos tekintélyes és elismert projekt is található. Ízelítőül néhány:

  • Budapest, Szent László téri szolgáltatóház
  • Budapest Várna utcai Irodaház
  • Budapest, Gubacsi út 19. irodaház és garzon apartmanok
  • Pomáz, Oxigén Lakópark 1. és 2. ütem
  • Kaposvár ECO Office Kapos Zrt.
  • Tatabánya, SÜV irodaház
  • Noszvaj, Oxigén Hotel
  • Ráckeve, Duna Relax & Event Hotel
  • Fenyves Residence 1. ütem.

 
Eladó lakás Herceghalmon lenyűgöző életterekkel

Nem túlzás azt állítani, hogy az Oxigén House munkatársainak kezei között született ingatlanok egytől egyig lenyűgöző életterek. A tervezés, és a kivitelezés során egyaránt ügyelünk arra, hogy kimagasló minőséget kínáljunk eladásra értékálló ingatlanjainkon keresztül. Minden eladó lakás Herceghalmon iskiváló lehetőségeket kínál mind új otthonukat, mind új irodaházukat, esetleg befektetési lehetőségüket keresők számára. Az egyedi lakóterek magas tapasztal rendelkező szakembereinknek, valamint a legmodernebb technológiák felhasználásának köszönhetően precíz munkavégzésről tesznek tanubizonyságot. 

 

Eladó lakás Herceghalom varázslatos községében

Herceghalom Pest megye egyik legnyugatibb települése, Budapesttől csupán 26 km-re, a “Budapest zöld kapujaként” is emlegetett Zsámbéki-medencében fekszik. Az M1-es autópálya, az 1-es főút, és a Budapest-Hegyeshalom-Rajka-vasútvonal öleli körbe. A Gesztenyés Park, a Kulturális Egyházi Központ, az Abacus Dávidmajor, a Varga Tours Lovastanya mind-mind alátámasztják a tényt, miszerint egy eladó lakás Herceghalom községében, és annak megvásárlása kiváló lehetőségeket kínál. A csodás település biztosítja a vidéki csendet és nyugalmat, ugyanakkor fekvésének köszönhetően a fővárosi nyüzsgésről sem kell lemondania. Ha eladó lakás Herceghalom községében az, amit keres, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal!Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house