A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Üdülés Fonyódon, saját nyaralóban a Provence Apartmentsben

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Élvezze a balatoni üdülést saját fonyódi nyaralóban!

A balatoni nyaraknál csak egy jobb van: ha a saját nyaralójában töltheti a vakációt, például Fonyódon!

Üdülés a Balatonnál, Fonyódon, a Provence Apartments nyaralóiban

 

Fonyód ugyanis a Balaton egyik legszebb helyén fekvő város, amely méltán vált közismertté az üdülési és kikapcsolódási lehetőségeiről. A déli parton, két hegy között, hosszan elnyúló település a hajósok, a horgászok és általában a Balaton szerelmeseinek mekkája.

 

Fonyód a lehetőségek városa, ahol érdemes nyaralót venni

A Balaton hatalmas, még európai mércével is. Annyi lehetőséget kínál a sportolás, a gasztronómia, a vizek vagy a kirándulás kedvelőinek, ami páratlan a maga nemében. Nyelvtudásra és pénzváltásra sincs szükség ahhoz, hogy megrendelhessük a kedvenc halételeinket vagy palacsintánkat, és tudják a boltban azt is, mi az a Túró Rudi.

Ráadásul közel van a Fővároshoz (alig másfél óra autóút, de vonat is megáll, akár zónázóval is le lehet utazni a Déliből), és minden nagyobb városhoz a Dunától nyugatra.

Számos étterem, szórakozóhely és szabad vagy fizetős strand várja a vendégeket. Érthető, miért mondjuk azt, hogy a lehetőségek városa. De miért érdemes itt nyaralót venni?

 

Egy fonyódi nyaraló családi örökség, befektetés és státusszimbólum

A nyaralók olyan ingatlanok, amelyekre kevéssé érvényesek az ingatlanpiaci trendek. Az értékük sokkal inkább függ attól, hogy a térség mennyire vonzó turisztikailag. Fonyód esetében azt lehet látni, hogy folyamatosan értékelődik fel, hiszen rengeteg lehetőséget kínál mind a belföldi, mind a külföldi nyaralóknak.

A klímaváltozás miatt az édesvíz készlet és a tavakhoz közeli, pláne partmenti ingatlanok garantáltan felértékelődnek. Egy fonyódi nyaraló emiatt kiváló befektetés. Ráadásul, kellő karbantartással, több nemzedéket is kiszolgál, tehát családi örökségnek se utolsó.

Régen is büszkén mondhattuk el, hogy „van egy balatoni kecónk” és manapság is státusszimbólumnak számít egy saját nyaraló. Kiváltképpen, ha az jó helyen található, mint amilyen a Balaton térsége.

Ha pedig nem akarjuk egész strandszezonban használni, akkor akár még bevételt is termelhet. Sőt Fonyód esetében garantált lesz a teltház az egész nyár során!

 

Legyen saját ingatlana és nyaraljon egész évben, most akár CSOK-kal!

Akár saját felhasználásra, akár befektetésnek venné meg, most eljött a lehetőség, hogy saját fonyódi nyaralója legyen. A Provance Apartments-ben megvásárolható nyaraló számos előnnyel bír: csendes fekvésű, zöldövezeti ingatlan, ami teljes kényelemmel várja majd minden alkalommal, amikor pár napot vagy hetet szeretne a Balaton partján eltölteni.

Több évszakos tartózkodásra is alkalmasak ezek a nyaralók, ezért akár ősszel vagy télen is bátran leutazhat Fonyódra, a saját ingatlanába, hogy kiélvezhesse mindazt a nyugalmat – vagy éppen szórakozási lehetőségeket –, amit a környék nyújtani tud!


Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house