A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Üdülés Fonyódon, saját nyaralóban a Provence Apartmentsben

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Élvezze a balatoni üdülést saját fonyódi nyaralóban!

A balatoni nyaraknál csak egy jobb van: ha a saját nyaralójában töltheti a vakációt, például Fonyódon!

Üdülés a Balatonnál, Fonyódon, a Provence Apartments nyaralóiban

 

Fonyód ugyanis a Balaton egyik legszebb helyén fekvő város, amely méltán vált közismertté az üdülési és kikapcsolódási lehetőségeiről. A déli parton, két hegy között, hosszan elnyúló település a hajósok, a horgászok és általában a Balaton szerelmeseinek mekkája.

 

Fonyód a lehetőségek városa, ahol érdemes nyaralót venni

A Balaton hatalmas, még európai mércével is. Annyi lehetőséget kínál a sportolás, a gasztronómia, a vizek vagy a kirándulás kedvelőinek, ami páratlan a maga nemében. Nyelvtudásra és pénzváltásra sincs szükség ahhoz, hogy megrendelhessük a kedvenc halételeinket vagy palacsintánkat, és tudják a boltban azt is, mi az a Túró Rudi.

Ráadásul közel van a Fővároshoz (alig másfél óra autóút, de vonat is megáll, akár zónázóval is le lehet utazni a Déliből), és minden nagyobb városhoz a Dunától nyugatra.

Számos étterem, szórakozóhely és szabad vagy fizetős strand várja a vendégeket. Érthető, miért mondjuk azt, hogy a lehetőségek városa. De miért érdemes itt nyaralót venni?

 

Egy fonyódi nyaraló családi örökség, befektetés és státusszimbólum

A nyaralók olyan ingatlanok, amelyekre kevéssé érvényesek az ingatlanpiaci trendek. Az értékük sokkal inkább függ attól, hogy a térség mennyire vonzó turisztikailag. Fonyód esetében azt lehet látni, hogy folyamatosan értékelődik fel, hiszen rengeteg lehetőséget kínál mind a belföldi, mind a külföldi nyaralóknak.

A klímaváltozás miatt az édesvíz készlet és a tavakhoz közeli, pláne partmenti ingatlanok garantáltan felértékelődnek. Egy fonyódi nyaraló emiatt kiváló befektetés. Ráadásul, kellő karbantartással, több nemzedéket is kiszolgál, tehát családi örökségnek se utolsó.

Régen is büszkén mondhattuk el, hogy „van egy balatoni kecónk” és manapság is státusszimbólumnak számít egy saját nyaraló. Kiváltképpen, ha az jó helyen található, mint amilyen a Balaton térsége.

Ha pedig nem akarjuk egész strandszezonban használni, akkor akár még bevételt is termelhet. Sőt Fonyód esetében garantált lesz a teltház az egész nyár során!

 

Legyen saját ingatlana és nyaraljon egész évben, most akár CSOK-kal!

Akár saját felhasználásra, akár befektetésnek venné meg, most eljött a lehetőség, hogy saját fonyódi nyaralója legyen. A Provance Apartments-ben megvásárolható nyaraló számos előnnyel bír: csendes fekvésű, zöldövezeti ingatlan, ami teljes kényelemmel várja majd minden alkalommal, amikor pár napot vagy hetet szeretne a Balaton partján eltölteni.

Több évszakos tartózkodásra is alkalmasak ezek a nyaralók, ezért akár ősszel vagy télen is bátran leutazhat Fonyódra, a saját ingatlanába, hogy kiélvezhesse mindazt a nyugalmat – vagy éppen szórakozási lehetőségeket –, amit a környék nyújtani tud!


Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house