A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Balatoni nyaraló: északi vagy déli part?

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Balatoni nyaraló: északi vagy déli part?

A Balatonban szinte mindannyian szeretünk valamit, de van, akinek az északi, és van, akinek a déli part áll közelebb a szívéhez. Ingatlan vásárlás szempontjából mindkét partnak megvannak az előnyei. Ezért a Provence Apartments következő cikkében ehhez fogunk segítséget nyújtani: az északi vagy a déli parton érdemes balatoni nyaralót vásárolni?

balatoni-nyaralo-eszaki-vagy-deli-part

Balatoni nyaraló az északi parton – mi szól mellette/ellene?

Az északi parton található panorámás nyaralók lenyűgöző kilátást tudnak nyújtani az ott lakók számára, továbbá remek kiindulópontot tudnak biztosítani a környéki kirándulásokhoz. Úgyhogy ha épp nem otthon ejtőznénk a teraszon, akkor érdemes nekivágnunk egy ilyen természetközeli kalandnak (Füred és Tihany környéke kiváló példa). És akkor még szót sem ejtettünk a bortúrákról és a szőlőskertekről!

Strandolás szempontjából azt érdemes fejben tartanunk, hogy a komoly úszóknak jobban kedvez az északi part a mélyebb víz miatt, viszont a családosoknak kevésbé. Ezenfelül pedig sajnos a strandok többsége fizetős.


Balatoni nyaraló a déli parton – mi szól mellette/ellene?

Kilátás szempontjából a déli parti nyaralók is bőven megállják a helyüket. Mivel a Provence Apartments fonyódi nyaralói fenn a hegyen találhatók, így már az apartmanunk kényelméből is élvezhetjük a környező táj lenyűgöző látványát. 

A homokos partok és a sekély víz remek lehetőségeket adnak a kisgyermekes családoknak a biztonságos pancsoláshoz, de egy kis séta után az úszni vágyók is egyszerűen el tudnak jutni a mélyebb részekig. Arról nem is beszélve, hogy a strandok nagyrésze ingyenes. A déli part tehát mondhatni több mozgásteret tud biztosítani minden korosztály számára: akár pihenni vágyó családról van szó, akár bulizni vágyó fiatalokról, itt biztos, hogy mindenki tud az igényeinek megfelelő programot találni.

 

Balatoni nyaraló: északi vagy déli part? Az időzítés is számít

Balatoni nyaraló vásárlásnál az elhelyezkedés kétségkívül fontos szempont, de akár az északi, akár a déli partot szeretjük jobban, az időzítésre is érdemes figyelnünk vásárlásnál. Ha mindig is vágytunk egy balatoni nyaralóra, akkor nem érdemes sokáig halogatni a döntésünket, mert hamarosan emelkedni fognak az árak: a jelenlegi járvány miatt ugyanis rendkívül megnőtt a kereslet a belföldi nyaralók iránt.

Amennyiben a déli parton szeretne balatoni nyaralót vásárolni, akkor a Provence Apartments eladó fonyódi apartmanjaival most kifejezetten jól járhat: a Balaton egyik legélhetőbb városáról van szó, ahol 2020. május 31-ig rendkívül kedvező előértékesítési áron juthat hozzá saját nyaralójához! Hogyha május végéig szerződik a Provence Apartments-szel, akkor fix áron vásárolhatja meg a déli parti nyaralóját, és a későbbi áremelkedésektől sem kell tartania!

 

Időzítés szempontjából egyértelmű, hogy most érdemes igazán bebiztosítani magunkat a Balatonnál, amíg még “ébredezik” az ingatlanpiac. Tehát ha mindig is akart egy nyaralót a déli parton, akkor nem érdemes sokáig haboznia: nézzen szét a Provence Apartmants eladó fonyódi lakásai között, mielőtt mind elkelnek!

 

 

 

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house