A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!

balatoni-nyaralo-befektetes

Balatoni nyaraló befeketés – már csak ezért is megéri

Rövid időn belül ismét emelkedni fognak az ingatlanárak, aminek köszönhetően rendkívül értékálló, magas hozamú belföldi befektetésre tehetünk szert egy balatoni nyaralóval. Már csak ezért is érdemes kihasználni ezt a lehetőséget: minél előbb fektet be egy balatoni apartmanba, annál előbb használhatja ki azt a jövedelmező időszakot, ami most következik.

Az ingatlanbefektetés az egyik legjövedelmezőbb beruházási forma, amivel mind rövid-, mind hosszútávon hasznot tudunk szerezni. Különösen olyan színvonalas balatoni nyaralókkal, mint amilyeneket a Provence Apartment-nél találhat. A fonyódi apartmanok egy része már 2020. július végén átadásra kerül azok számára, akik május végéig szerződnek a Provence Apartments-szel. Mivel már meglévő ingatlanok felújításáról van szó, ezért aligha van esély csúszásra.

Minden egyes elem adott ahhoz, hogy az ideális balatoni élményt kereső bérlők ezeket a nyaralókat válasszák: idilli környezet, mesebeli panoráma, és rengeteg programlehetőség a környéken, amit minden korosztály tud élvezni.


Most különösen népszerűek lesznek a balatoni nyaralók

Mivel idén sokkal kevesebben fognak külföldi nyaralásokat tervezni, így annál inkább több figyelmet fog kapni a Balaton térsége. Magyarországon így is az egyik legnépszerűbb üdülőhelyszínről van szó, ahol a turisták bő számmal jelennek meg minden évben. Hazánkban sokan vannak, akik minden héten szeretnek leutazni a Balatonra, hogy legalább 1-2 nap erejéig elmenekülhessenek a mindennapi rutin elől. Egy balatoni nyaralóra tehát nem csak nyáron főszezonban, hanem egész évben lehet kereslet.

A jenlegi járvány miatt a szokásosnál még többen fognak belföldi nyaralási lehetőségeket keresni, és annál nagyobb érdeklődésre számíthatunk a potenciális bérlők részéről egy balatoni ingatlanbefektetéssel. Ráadásul Fonyód az egyik legnépszerűbb helyszínnek számít a Balaton térségben.

Az élénkülő belföldi turizmus tehát remek lehetőséget ad majd arra, hogy kiadjuk a balatoni nyaralónkat, amit most még május végéig különösen kedvező előértékesítési áron vásárolhatunk meg!

 

 

Egy balatoni nyaraló tehát több szempontból is jó befektetés lesz az elkövetkezendő időszakban. Ehhez viszont prémium kategóriás ingatlanokra lesz szüksége: a Provence Apartments eladó fonyódi lakásai minden olyan elemmel rendelkeznek, amik a nyaralni vágyók és befektetők igényeinek eleget tudnak tenni.

Ne várjon túl sokat: nem mindig van ilyen kézenfekvő lehetőség arra, hogy hasznot szerezzen egy ilyen balatoni nyaraló befektetéssel!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house