A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Balatoni ingatlan, mint befektetés - nyaralók Fonyódon

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Balatoni ingatlan, mint befektetés - nyaralók Fonyódon

Az ingatlanbefektetés az egyik legbiztonságosabb és legjövedelmezőbb beruházási forma. Rövid- és hosszútávon is élvezhetjük az előnyeit, hiszen egyrészt tudunk vele cashflow-t termelni, másrészt pedig folyamatosan tud emelkedni az ingatlan értéke. Ha Ön is azok közé tartozik, aki befektetés céljából szeretne balatoni nyaralót vásárolni, akkor következő cikkünk Önnek szól! Megmutatjuk miért is számítanak hasznos befektetésnek a Provence Apartments fonyódi nyaralói.

balatoni-ingatlan-befektetes-nyaralo-fonyod

Most lesznek csak igazán jó befektetési lehetőségek – növekedni fognak a balatoni ingatlanárak

A Balaton kétségkívül az egyik legnépszerűbb helyszín hazánkban, ahová hétvégente is sokan menekülnek a mindennapok nyüzsgése és fáradalmai elől, így mind az északi, mind a déli parti nyaralók számíthatnak keresletre. A Provence Apartments nyaralói ideális példák az ilyen „mentsvárakra”: a Fonyód mesés környezetében található exkluzív apartmanok remek lehetőségeket biztosítanak mind a nyaralni vágyók, mind a befektetők számára.

Ráadásul a koronavírussal járó megszorítások hatása sem fog örökké tartani: már látszódik, hogy kezd magához térni az ingatlanpiac. A járvány lecsengése után ismét felszöknek majd az árak: remek időzítés arra, hogy befektetés céljából vásároljunk egy balatoni ingatlant, amihez most még elérhető áron juthatunk hozzá!


Rövid- és hosszútávon is szerezhetünk hasznot egy fonyódi nyaralóból

Leginkább két fő módon szerezhetünk hasznot a fonyódi nyaralónkkal:

  • Rövidtáv: bérbe adjuk az ingatlant. A Balaton közkedvelt úticél mind a turisták, mind a magyarok számára. Egész évben vonz látogatókat a környéke, nyáron pedig különösen megrohamozzák a nyaralni vágyók. A balatoni nyaralók így különösen nagy népszerűségnek örvendenek, főleg, ha olyan mesebeli környéken találhatók, mint a Provence Apartments fonyódi nyaralói.
  • Hosszútáv: Mivel egyre inkább növekedni fognak az ingatlanárak a járvány hozta korlátozások enyhítését követően, és az emberek inkább belföldi nyaralási lehetőségeket fognak keresni, annál inkább nagyobb értékét fog képezni az az ingatlan, amibe befektetünk. Így akár későbbi eladással is jelentős nyereségre tehetünk szert.

 

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőváros balatoni ingatlanbefektetéshez

Ingatlanbefektetésnél természetesen az elhelyezkedés is kulcsfontosságú tényező. Fonyód egyike azon balatoni települések közül, ahol remek egyensúlyban vannak egymással a programlehetőségek, a látnivalók, és a környék idilli nyugalma. A körülbelül 5200 fős településnél tehát rengeteg lehetőség van kikapcsolódásra, akár aktív, akár passzív pihenésre vágynak az odaérkezők. Annál inkább csábító lehetőség lesz számukra az a fonyódi nyaraló, amit kiadunk nekik.

 

Amennyiben befektetés céljából keres prémium kategóriás balatoni ingatlanokat, akkor mindenképp érdemes ránéznie a Provence Apartments fonyódi nyaralóira. Mind a befektetők, mind a nyaralni vágyók igényeit szem előtt tartva olyan színvonalas apartmanokat kínálunk, ahol minden egyes elem az igazi balatoni élményhez ad hozzá. További részletekért és kérdéseivel nyugodtan forduljon munkatársainkhoz!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house