A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Balatoni eladó lakás gyönyörű környezetben, Balatonfenyvesen

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Balatoni eladó lakás Balatonfenyvesen, gyönyörű környezetben

Balatoni eladó lakás Balatonfenyvesen, gyönyörű környezetben

A lakásvásárlás egy olyan mérföldkő egy ember életében, amit sok stressz, rengeteg előkészület és keresés előzi meg, azonban ez a fáradtság mind megéri, hiszen ha körültekintően választunk otthont, azzal egy olyan életteret teremthetünk, ahova egy igazi élmény hazatérni egy hosszú munkanap után. A Balaton Magyarország egyik legszebb és része, így nem csoda, hogy évente több külföldi és hazai turista ezrei látogatják, és egyre többen döntenek úgy, hogy a Balaton környékén vásárolnak lakást. 

Amennyiben Ön is egy balatoni eladó lakást keres, lépjen kapcsolatban munkatársainkkal, akik tájékoztatják Önt a Fenyves Beach Residence apartmanjaiban rejlő lehetőségekről! 

 

Balatoni eladó lakás – élet a Balaton szomszédságában 

A Balaton – nem meglepően – az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont Magyarországon, így turisták sokasága lepi el kis hazánk ezen részét, egész évben, így amikor a Balatonra látogatunk, álatlában nagy tömeggel kell számolnunk, és persze nagy zajjal is szembesülhetünk. Érdemes ezért egy olyan helyszínt választani, amikor a tökéletes lakást keressük, amit még nem kaptak fel túlságosan a turisták. Balatonfenyves pontosan megfelel erre a célra, hiszen egy mindössze 2100 főt számláló kis településről van szó, ahol minden adott amit egy nagyobb balatoni városban kaphatunk, mégis tökéletesen kiélvezhetük a Balaton szépségét, a természet közelségét, a friss levegőt, és a különleges programokat.  

Itt található a Fenyves Beach Residence apartman komplexum is, ahol balatoni eladó lakások várják leendő tulajdonosaikat. A tökéletes nyugalmat, a gondtalan életet több tényező is garantálja az apartman komplexum lakói számára, hiszen a Fenyves Beach Residence nagyméretű, saját belső park, illetve belső wellness részleggel rendelkezik. 

 

Balatoni eladó lakás, mint befektetés – miért érdemes ingatlanba fektetni a pénzt?

Az ingatlan a legtöbb esetben egy jelentős befektetési lehetőség. Folyamatos passzív jövedelmet hozhat létre, emellett remek hosszú távú befektetés is lehet. Azonban mielőtt belevágna meg kell győződnie arról, hogy készen áll az ingatlanba történő befektetésre. Egy ház, lakáskomplexum vagy földterület vásárlása hosszas folyamat lehet, és több fontos döntés is meg kell hozni a keresés során. 

Egy olyan jelentős turisztikai célpont, mint a Balaton, befektetési lehetőségek tárháza azok számára, akik plusz jövedelemre szeretnének szert tenni, hiszen mint korábban említettük, a mai gazdasági helyzetben az egyik legbiztosabb befektetési pont, az egy lakás. Egy balatoni lakás hosszú távú befektetési lehetőség, hiszen bérbeadható, és később az értéknövekedés esetén a megvásárolt árhoz képest akár jóval nagyobb összegért válhatunk meg tőle.  

 

Balatoni eladó lakás a Fenyves Beach Residence apartman komplexumában

A Fenyves Beach Residence apartmanjait olyan vásárlóknak ajánljuk, aki számára fontos, hogy minőségi ingatlanba fektessék a pénzüket, és egy igazi értékhez jussnak. Balatoni eladó lakásaink kialakításkor a praktikum és a kényelem töltötte be a legfőbb szerepet. A beruházásra jellemzők a modern belső kialakítások, emellett élhető, otthonos terek jellemzőek az apartmanokra. Az ingatlanok többségéhez tágas terasz is tartozik, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környékre.

Balatoni eladó lakásaink felkeltették az érdeklődését? Keresse fel munkatársainkat, akik további információkkal látják el Önt! Kattintson ide!Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

Új építésű vagy használt balatoni nyaralót érdemes vásárolni?

Nem véletlen álmodoznak olyan sokan egy balatoni nyaralóról: rengeteg előnnyel tud járni egy ilyen beruházás. Mindazonáltal azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlási folyamat során milyen sok szempontra kell figyelni ahhoz, hogy a számunkra legkedvezőbb ajánlatot tudjuk megtalálni.

Az egyik legfontosabb kérdés a vásárlásnál, hogy új építésű, vagy használt balatoni nyaralót érdemes választani: ehhez nyújt most segítséget a Provence Apartments következő cikke!

Most lesz még inkább jó befektetés egy balatoni nyaraló

A koronavírus miatt extrém módon megnőtt a kereslet a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, ami különösen előnyös azok számára, akik még most vásárolnak meg befektetés céljából egy balatoni ingatlant. Következő cikkünkben kifejtjük, mitől lesz most igazán értékálló befektetés egy fonyódi nyaraló!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2020 Oxigén house