A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

2020-as nyaralás a Balatonon: így érdemes tervezni

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

2020-as nyaralás a Balatonon: így érdemes tervezni

A jelenlegi járvány miatt sokan úgy érzik, mintha „lefújták volna” a 2020-as évet. Ugyanakkor a vírus hozta megszorítások nem csak negatív következményeket hoztak magukkal. Ezért is érdemes ebben az évben külföld helyett a belföldi lehetőségekre felfigyelnünk: ilyen például a balatoni térség. Következő cikkünkben kifejtjük, hogy miért érdemes már most megtervezni a 2020-as nyaralását a Balatonnál!

2020-nyaralas-balaton

Most még egy ideig olcsón juthat hozzá az eladó balatoni nyaralókhoz

A koronavírus járvány miatt rendkívüli módon megnőtt az érdeklődés a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, így nagy áremelkedésre lehet számítani a Balaton térségében. Az ingatlanárak megemelkedése előtt azonban még van lehetősége kihasználni a kedvező ajánlatokat.

A Provence Apartments esetében sincs ez másképp. Ha szétnéz a még elérhető fonyódi apartmanok között, akkor látni fogja, hogy már 20 millió forint alatt is hozzájuthat egyhez! Természetesen ez a helyzet nem fog örökké tartani: előbb-utóbb magához tér a balatoni ingatlanpiac is, és ismét az egekbe fognak szökni az árak. Ha amúgy is régóta vágyott egy nyaralóra a Balaton déli partján, akkor, ne habozzon sokáig: az ilyen lehetőségeket két kézzel érdemes megragadni!

Ha még május 31-ig meghozza a döntését és szerződik a Provence Apartments-szel, még árgaranciát is tudunk biztosítani Önnek, ami még az ÁFA-ból adódó lehetséges változásokat is lefedi. Azaz bármilyen mértékben is növekednek majd az ingatlanpiaci árak a Balatonnál, Ön így is úgy is a megegyezett fix értékesítési áron juthat hozzá a fonyódi nyaralójához!


Már most megtervezheti a 2020-as balatoni nyaralását

Az előző bekezdésekben szereplő szempontokhoz az is hozzátartozik, hogy nem csupán árgaranciára számíthat, ha még május 31-ig szerződik. A projekt mögött álló beruházó azt is garantálni tudja Önnek, hogy július végéig már be is költözhet új balatoni nyaralójába! Ezen a nyáron tehát már saját nyaralójában is ejtőzhet, strandolhat kedve szerint, túrázhat a környéken, és még megannyi programot szervezhet családjával és barátaival.

Csúszásra szinte semmi esély nincs, mivel egy már meglévő ingatlannak a teljes körű felújításáról van szó. Ha pedig netán külsős okok miatt mégsem kerülne átadásra július végéig a fonyódi nyaralója, akkor 500 000 forintos értékhatárig terjedő megtérítésre számíthat a beruházótól, amit az apartman berendezésére költhet! Egyszerűen tartsa meg a számlát az új konyhabútorokról, hűtőszekrényről, légkondicionáló berendezésről, vagy bármi másról, ami szükséges lehet, és ezt mind a beruházó fogja Önnek állni fél millió forintos értékig!

Nem érdemes tehát sokáig halogatnia a döntést: legyen saját nyaralója a Balatonnál, amíg még ki lehet használni a járvány hozta helyzetet!

 

Ön is szívesen eltöltené a 2020-as nyaralását az új balatoni nyaralójában? Gyakorlatilag gyerekkori álma valósulna meg egy fonyódi apartmannal? Akkor mindenképp érdemes szétnéznie a Provence Apartments weboldalán: 2020. május 31-ig még biztosan hozzájuthat kedvező áron balatoni nyaralójához. Ne maradjon le erről a lehetőségről!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house